Newsroom

Newsroom

Η Star Alliance κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης αεροπορικής συμμαχίας στα Skytrax World Airline Awards για 4η συνεχόμενη χρονιά

Η Star Alliance, για 4η συνεχόμενη χρονιά, κέρδισε τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας (Best Airline Alliance) στα Skytrax World Airline Awards, ενώ με το υψηλού κύρους Lounge «Los Angeles Lounge» της Συμμαχίας, συνεχίζει να διατηρεί τον τίτλο του Καλύτερου Lounge (Best Airline Alliance Lounge Award) για 5η συνεχόμενη χρονιά.

5d0a484a825e6308e162f4f8

Αποδεχόμενος το βραβείο στο 53ο Air Show του Παρισιού, ο κ. Jeffrey Goh, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance, δήλωσε: «Αυτό το βραβείο δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την εμπιστοσύνη και αφοσίωση από τις πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια επιβατών που ταξιδεύουν και χρησιμοποιούν το δίκτυο της Star Alliance κάθε χρόνο. Σε αυτούς, δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω τις ευχαριστίες μας. Είναι η εμπιστοσύνη των επιβατών προς τις υπηρεσίες μας, που μας έκανε να διακριθούμε ως η καλύτερη αεροπορική συμμαχία του κόσμου για 4η συνεχόμενη χρονιά, και επιβεβαιώνει τις καινοτόμες προσπάθειές μας για περαιτέρω βελτίωση του ταξιδίου τους.»

O κ. Goh αναφέρθηκε τιμητικά «στο σθένος και στην προσήλωση του εργατικού δυναμικού της Star Alliance, που σταθερά καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να κάνει το ταξίδι του επιβάτη πιο αποτελεσματικό, ομαλό και ευχάριστο κάθε μέρα. Επωφελούμαστε από τη δυναμική των περισσοτέρων από 430.000 περήφανους εργαζόμενους των 28 αεροπορικών εταιρειών – μελών, που μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια απαράμιλλη ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες.»

Τα World Airline Awards ξεκίνησαν το 1999, με στόχο να παρέχουν μία πραγματικά παγκόσμια μελέτη ικανοποίησης επιβατών. Ταξιδιώτες από ολόκληρο τον κόσμο ψηφίζουν στη μεγαλύτερη έρευνα ικανοποίησης επιβατών, για να αποφασίσουν τους νικητές των βραβείων.

Η Star Alliance ήταν η πρώτη αεροπορική συμμαχία που βραβεύτηκε με το Best Alliance Award από την Skytrax, όταν εισήχθη η κατηγορία για πρώτη φορά, το 2005.

Η τελευταία έρευνα του οργανισμού προσέλκυσε 21.65 εκατομμύρια συμμετέχοντες, από περισσότερες από 100 εθνικότητες. Η έρευνα κάλυψε πάνω από 300 αεροπορικές εταιρείες.

Ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε: «Συγχαίρουμε την Star Alliance για το σπουδαίο επίτευγμά της να κατακτήσει τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας παγκοσμίως, για 4η συνεχόμενη χρονιά. Η βράβευση αυτή, αποδεικνύει το γεγονός ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς με τους επιβάτες. Η Star Alliance έχει κερδίσει αυτό το σημαντικό βραβείο δέκα φορές, από το 2005, και παραμένει στο προσκήνιο των παγκόσμιων αεροπορικών συμμαχιών. Η άλλη επιτυχία για τη Star Alliance ήταν που, για μία ακόμα φορά φέτος, κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Lounge, για το Lounge της Συμμαχίας στο Los Angeles».

Συμπληρώνοντας, τα βραβεία της Star Alliance, 15 αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Συμμαχίας έλαβαν διακρίσεις σε4 6 επιμέρους κατηγορίες:

Η πλήρης λίστα των βραβείων είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.worldairlineawards.com/a-z-airline-awards-winners-2019/

Φωτογραφία: Ο κ. Jeffrey Goh, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance μαζί με το πλήρωμα καμπίνας από τις Εταιρείες – Μέλη της Star Alliance.

Απίστευτες εικόνες στο Λουτράκι: Δεκάδες δελφίνια έκλεψαν την παράσταση (Video)

pablo heimplatz qd34tnt QDI unsplash

Απίστευτες εικόνες στο Λουτράκι: Δεκάδες δελφίνια έκλεψαν την παράσταση (Video)

Στον Κορινθιακό συναντώνται τέσσερα είδη δελφινιών της Μεσογείου και συγκεκριμένα το ζωνοδέλφινο, το κοινό δελφίνι,…

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε για τον πόλεμο που έχει δεχθεί: «Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια οδηγία, ένα τηλέφωνο»

Λαζόπουλος

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε για τον πόλεμο που έχει δεχθεί: «Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια οδηγία, ένα τηλέφωνο»

Για την κριτική που είχε δεχθεί στα χρόνια της τηλεόρασης μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος

Πειραιάς: 16χρονη μαχαίρωσε 19χρονη έξω από κλαμπ – Συνελήφθη μαζί με τον συνεργό της

astynomia skai 1298x864 1

Πειραιάς: 16χρονη μαχαίρωσε 19χρονη έξω από κλαμπ – Συνελήφθη μαζί με τον συνεργό της

Σοκαριστικό περιστατικό στον Πειραιά, με μια 16χρονη να μαχαιρώνει μια 19χρονη και να την παρατάει

Αυτοκτόνησε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Evan Wright – Είχε ταυτιστεί με την ιστορία της Paris Hilton

3a91489d839edf3fc448e912e31119ae XL

Αυτοκτόνησε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Evan Wright – Είχε ταυτιστεί με την ιστορία της Paris Hilton

Ο Wright, είχε προσφάτως μιλήσει για το μετατραυματικό στρες από το οποίο υπέφερε εξαιτίας των βιωμάτων του…