Newsroom

Newsroom

Η Σλοβενία είχε Ντόντσιτς η Ελλάδα όμως είχε… Γουόκαπ

Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κώστα Σλούκα, Νικ Καλάθη και Τάιλερ Ντόρσεϊ η Εθνική έδειξε μέταλλο και πέρασε νικηφόρα με 98-91 από τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς.

γουοκαπ

Η Ελλάδα απέδειξε στη Λιουμπλιάναότι μπορεί να τα… βάλει με τον καθένα. Η ομάδα του Δημήτρη ιτούδη έδειξε το ανάστημά της κόντρα στον… τριπλό Λούκα Ντόντσιτς (21π., 10 ριμπ., 14 ασίστ) και τη Σλοβενία (98-91) και ας ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας. Τι και αν δεν είχε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Ούτε τους Κώστα Σλούκα, Νικ Καλάθη και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Η Εθνική με ψυχή και δυνατή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο ‘αφησε υποσχέσεις  εν όψει Mundobasket 2023

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της μετά το δεύτερο δεκάλεπτο, όταν σταδιακά άρχισε να ανεβάζει στροφές, καθώς στην πρώτη περίοδο βρέθηκε να χάνει ακόμα και διψήφια διαφορά (21-10). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μόλις βρήκε ρυθμό ροκάνισε τη διαφορά και ισορρόπησε το παιχνίδι που έγινε αμφίρροπο. Η Εθνική από την στιγμή που προσπέρασε δεν χαλάρωσε σε κανένα σημείο και ήταν σταθερά στην διεκδίκηση της αναμέτρησης.

Για την Εθνική ο Κώστας Παπανικολάου ήταν σε απίστευτο βράδυ πίσω από τη γραμμή των 6μ.75, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε τρομερή παρουσία σε άμυνα και επίθεση, με τους Ντίνο Μήτογλου, Τόμας Γουόκαπ και Μιχάλη Λούντζη να προσφέρουν πολύτιμες λύσεις.

Η Σλοβενία αν και βρήκε πόντους στο σκοράρισμα και από άλλους παίκτες, ο Λούκα Ντόντσιτς ηταν εξαιρετικός σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Ο συνήθης ύποπτος των γηπεδούχων πέτυχε τριπλ – νταμπλ, με 21 πόντους, 10 ριμπάουντ και 14 ασίστ έκανε μία κάτι παραπάνω από γεμάτη εμφάνιση.

Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες θα ξαναμετρήσουν τις δυνάμεις τους στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την Παρασκευή (4/8, 19:00), σε μία αναμέτρηση που θα τιμηθεί ο μεγάλος Νίκος Γκάλης.

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…