Η σκληρή απάντηση της «ΕΦ.ΣΥΝ.» στον Μαρινάκη

«Oι αναφορές περί προπαγανδιστών καλό θα ήταν να μην αναφέρεται ο κ. Μαρινάκης στην εφημερίδα μας και τους δημοσιογράφους της. Άλλοι ήταν εκείνοι που άλλαξαν αρχές, θέσεις και απόψεις μόλις μπήκαν κάτω από τις προστατευτικές φτερούγες του, αναφέρει σε ανακοίνωση της η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Μαρινακης

«Κάθε άλλο παρά άξιο σοβαρής απαντήσεως είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών», είπε μεταξύ άλλων, ως απάντηση στην εφημερίδα με  ανακοίνωση του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για την δημοσίευση των φωτογραφιών με τον Μ. Πετσίτη.

Η δήλωση αυτή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δεν έμεινε αναπάντητη από την «Εφημερίδα των Συντακτών», που με αιχμηρή ανακοίνωση απάντησε στον ίδιο: 

Η απάντηση της «Εφημερίδας των Συντακτών»

«Είναι ιδιαιτέρα εκνευρισμένη και προσβλητική η απάντηση που δημοσίευσε ο κ. Β. Μαρινάκης μετά τη δημοσίευση των τριών φωτογραφιών του Μ. Πετσίτη με τον ίδιο και με συνεργάτες του. Δεν θα απαντήσουμε στους χαρακτηρισμούς. Με το δημοσίευμά μας αποδείξαμε ότι μια φωτογραφία μπορεί να είναι χίλιες λέξεις, αλλά δεν φτάνει για να στηρίξει κακόβουλα και μεθοδευμένα σενάρια. 

Πολλές φορές στην πορεία της διακυβέρνησης της χώρας κάποιοι συνεργάτες, φίλοι, κουμπάροι και συμμαθητές κυβερνητικών στελεχών αποδείχτηκαν «σκάρτοι» ή ακόμα και καταχραστές δημόσιου χρήματος. Ακόμα όμως και σε κραυγαλέες ανάλογες περιπτώσεις, οι πολιτικές δυνάμεις που κυβερνούσαν “διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους” όταν γινόταν προσπάθεια ποινικοποίησης μιας παρόμοιας σχέσης. 

Πολύ πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο σύμβουλος και ανιψιός του διαμαρτυρήθηκαν έντονα όταν ο δεύτερος κατηγορήθηκε για τη συνεργασία που αποδειγμένα είχε με τους κατηγορούμενους στο σκάνδαλο της Energa. Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης αντέδρασε όταν κατηγορήθηκε για τις εκατοντάδες επαφές μελών της οικογένειάς του, αλλά και δικές του με τον φυγόδικο Χριστοφοράκο. 

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» υπερασπίστηκε την κ. Ντόρα Μπακογιάννη όταν, επειδή απλώς είναι κουμπάρα του κ. Β. Μαρινάκη, κάποιοι θεώρησαν ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση του πλοίου με την ηρωίνη, όταν η δικαιοσύνη προχώρησε σε διώξεις εναντίον του. Ηταν επίσης η εφημερίδα που έγραψε επανειλημμένα ότι μόνο το γεγονός ότι κάποιοι καταδικασμένοι για το πλοίο «Nοοr 1» ήταν φίλοι και στενοί συνεργάτες του εφοπλιστή δεν αποτελούσε στοιχείο για την οποιαδήποτε εμπλοκή του. Άσχετο αν πολύ αργότερα βρέθηκαν άλλα επιβαρυντικά στοιχεία, τα οποία η δικαιοσύνη θεώρησε επαρκείς ενδείξεις και προχώρησε σε διώξεις. 

Το αν πληρώνεται και από ποιους επιχειρηματίες για εκδουλεύσεις ένας παλιός συμμαθητής και πρώην παρατρεχάμενος δεν αγγίζει και δεν αφορά κανένα παράγοντα στο βαθμό που σε κανένα επίπεδο δεν έχει αποδειχθεί οικονομική συναλλαγή και πολύ περισσότερο οποιαδήποτε σχέση με το δημόσιο. 

Όσο για τις αναφορές περί προπαγανδιστών καλό θα ήταν να μην αναφέρεται ο κ. Μαρινάκης στην εφημερίδα μας και τους δημοσιογράφους της. Άλλοι ήταν εκείνοι που άλλαξαν αρχές, θέσεις και απόψεις μόλις μπήκαν κάτω από τις προστατευτικές φτερούγες του.» 

Τρόμος στον αέρα: Απίστευτη προσγείωση αεροπλάνου στη Μαδέρα – Έκανε σούζα με τη μύτη λόγω ανέμων (video)

THE WILDEST LANDING EVER at Madeira Airport 0 54 screenshot

Τρόμος στον αέρα: Απίστευτη προσγείωση αεροπλάνου στη Μαδέρα – Έκανε σούζα με τη μύτη λόγω ανέμων (video)

Κόβουν την ανάσα τα πλάνα του αεροσκάφους που προσπαθεί να προσγειωθεί στη Μαδέρα

Οικονομάκου: Η απάντηση για τις φωτογραφίες στο Ντουμπάι – «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή» (video)

Οικονομάκου

Οικονομάκου: Η απάντηση για τις φωτογραφίες στο Ντουμπάι – «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή» (video)

«Δεν μου αρέσει και δεν μου ταιριάζει να εκθέτω τα προσωπικά μου», τόνισε η Αθηνά…

Ο Βαγγέλης Βλάχος αφιέρωσε στον Καραμανλή το βίντεο του Άδωνι με τα τρενάκια – «Αφού δεν καταλαβαίνουν…»

430113696 386032271017011 577611428516139923 n

Ο Βαγγέλης Βλάχος αφιέρωσε στον Καραμανλή το βίντεο του Άδωνι με τα τρενάκια – «Αφού δεν καταλαβαίνουν…»

Με βίντεο του Άδωνι να... παίζει με τρενάκια ανέβασε ο Βαγγέλης Βλάχος θέλοντας να απαντήσει…

Χείμαρρος ο Λαζόπουλος: «H μικρή χούντα των Πλεύρη, Άδωνι και Βορίδη ανέλαβε τον ρόλο της συγκάλυψης» (video)

Λαζόπουλος 1

Χείμαρρος ο Λαζόπουλος: «H μικρή χούντα των Πλεύρη, Άδωνι και Βορίδη ανέλαβε τον ρόλο της συγκάλυψης» (video)

«Μην αφήσετε το τσεκούρι, κρατήστε ακέραιο το επάγγελμα σας του τσεκοροποιού», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος…