Newsroom

Newsroom

Η σιωπή είναι χρυσός, αλλά ο Ασημάκης παράνομος

Του Κώστα Βαξεβάνη Ο υφυπουργός ΠΕΚΑ κύριος Ασημάκης Παπαγεωργίου, έμελε μάλλον να γίνει γνωστός ως Ηρόστρατος. Έβαλε φωτιά στο ίδιο…

Του Κώστα Βαξεβάνη

Ο υφυπουργός ΠΕΚΑ κύριος Ασημάκης Παπαγεωργίου, έμελε μάλλον να γίνει γνωστός ως Ηρόστρατος. Έβαλε φωτιά στο ίδιο του το Υπουργείο και έγινε γνωστός. Όπως αποκαλύπτεται στο HOH DOC που κυκλοφορεί, προσέλαβε ως συνεργάτιδά του την κυρία Όλια Αποστολοπούλου. Όλια Αποστολοπούλου ονομάζεται και η σύζυγος του καλού φίλου του κ. Παπαγεωργίου και διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη.

Η πρόσληψη της κυρίας Μουρούτη στο υπουργικό γραφείο, δεν συνδέεται με καμιά δημοσιευμένη απόφαση σε ΦΕΚ ή με κάποια διαδικασία αξιολόγησης. Είναι δηλαδή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις παράνομη.

Απευθυνθήκαμε επισήμως στο ΥΠΕΚΑ τις τελευταίες 5 μέρες, μέσω τηλεφωνημάτων αλλά και δύο αποστολές FAX, ζητώντας να μας ενημερώσουν όπως έχουν υποχρέωση αφού διαχειρίζονται Δημόσιο χρήμα και εξουσία, μέσω ποιάς διαδικασίας έγινε αυτή η πρόσληψη και από πού πληρώνεται η κυρία Αποστολοπούλου.

Ούτε το γραφείο του υφυπουργού κυρίου Παπαγεωργίου, ούτε το γραφείο Τύπου, ούτε ο ίδιος ο υφυπουργός (απευθυνθήκαμε σε όλους), έκαναν τον κόπο να απαντήσουν. Προφανώς θεωρώντας πως η σιωπή είναι και χρυσός. Είναι όμως και σκάνδαλο αν καλύπτει παρανομία.

Αν όπως όλα δείχνουν ο κ. Παπαγεωργίου έχει ως συνεργάτιδά του παρανόμως την κα Αποστολοπούλου, διαπράττει αδίκημα. Και ναι μεν ο νόμος περί Ευθύνης Υπουργών του Βενιζέλου μπορεί να καλύπτει ως σήμερα ικανοποιητικά την ατιμωρισία των υπουργών,όπως φαίνεται και από τις υποθέσεις Παπακωνσταντίνου και Τσοχατζόπουλου,κανένας σημερινός «χρήσιμος» δεν γνωρίζει πότε θα δοθεί για σφαγή ως αποδιοπομπαίος τράγος.

Είναι επίσης ανήθικο την ώρα που η πολιτική της κυβέρνησης ευθύνεται για τη δημιουργία εκατομμυρίων ανέργων (πολλοί απ αυτούς φαντάζομαι με πτυχία και ικανότητες μεγαλύτερες από της κυρίας Αποστολοπούλου και Νεοδημοκράτες επίσης) να δημιουργούνται «θέσεις» εργασίας που οδηγούν στην προσωπική εύνοια του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Μια ακόμη πλευρά που είναι προκλητική, είναι πως την ώρα που η κυρία Όλια Αποστολοπούλου υποτίθεται πως συνεργάζεται με τον υπουργό για το καλό της Ελλάδας και όχι του κόμματος, η κυρία Όλια Αποστολοπούλου σύζυγος Μουρούτη, τις ώρες γραφείου, από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο twitter και το facebook, κάνει αναρτήσεις κομματικές, υπέρ του συζύγου της, κατά πολιτικών αρχηγών και αναμεταδίδει υβριστικά σχόλια άλλων χρηστών.

Επίσης πρέπει να απαντήσει ο πρωθυπουργός,όχι απαραίτητα φωναχτά,αν έτσι εννοεί την Νέα Ελλάδα,την αξιοκρατία και την ελευθερία του Τύπου.

Τα tweets της κας Αποστολοπούλου




Τα retweets της κας Αποστολοπούλου




Διαβάστε περισσότερα στο HOT DOC που κυκλοφορεί



Η πρώτη δήλωση της Δούρου μετά την απόφαση για το Μάτι: «Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε»

6036943

Η πρώτη δήλωση της Δούρου μετά την απόφαση για το Μάτι: «Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε»

Διαβάστε τα πρώτα λόγια της Ρένας Δούρου μετά την αθώωση της για την τραγωδία στο…

Τροχαίο στη Σκιάθο: Ντυμένος γαμπρός θα κηδευτεί ο 17χρονος Γιάννης – Το συγκλονιστικό βίντεο της αδελφής του

Γιάννης

Τροχαίο στη Σκιάθο: Ντυμένος γαμπρός θα κηδευτεί ο 17χρονος Γιάννης – Το συγκλονιστικό βίντεο της αδελφής του

«Γιάννη μου μωρό μου για μένα είσαι εδώ. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του»,…

Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ»

Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ»

Οι φίλοι, συνοδοιπόροι και συνεργάτες του, θα βρεθούν για μια μοναδική συναυλία την Δευτέρα 3…