Newsroom

Newsroom

Η Σεμίνα Διγενή ξεσπά για τα νέα μέτρα: «Αλητεία»

«Πιο θρασύδειλη κι επικίνδυνη διαχείριση της πανδημίας, δεν θα μπορούσε να υπάρξει!»

238199831 1069274860275466 2162690539063339896 n

Σε πολύ έντονο ύφος κινήθηκε η ανάρτηση της δημοσιογράφου Σεμίνας Διγενή, με αφορμή την ανακοίνωση των νέων μέτρων της κυβέρνησης που στρέφονται ευθέως κατά των πολιτών που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Μάλιστα, αναφερόμενη στο θέμα του αποκλεισμού των ανεμβολίαστων από τα δωρεάν τεστ σημειώνει ότι η κυβέρνηση «με χυδαίο τρόπο μετακυλίει τις τεράστιες ευθύνες της σε εμάς, παίζοντας βρώμικο παιχνίδι σε βάρος μας, μετατρέποντας το εμβόλιο από ανάγκη, δικαίωμα και όπλο της επιστήμης, σε μέσο διαίρεσης των εργαζομένων, εκβιασμών, επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα, αλλά και ευκαιρία για τους ιδιωτικούς ομίλους να αυξήσουν την πελατεία τους».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Σεμίνας Διγενή έχει ως εξής:

«Πιο θρασύδειλη κι επικίνδυνη διαχείριση της πανδημίας, δεν θα μπορούσε να υπάρξει! Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν ανακοίνωσε κανένα μέτρο θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας, προστασίας σε χώρους δουλειάς, μέσα μεταφοράς, σχολεία και σχολές, αλλά συμπεριφέρεται λες και είμαστε στο 1ο και όχι βαθιά μέσα στο 4ο κύμα της πανδημίας, που φούντωσε και λόγω της εφαρμογής των πρωτοκόλλων των τουριστικών ομίλων.

Μάλιστα, έχει το θράσος να επικαλείται τον ανορθολογισμό, τον οποίο η ίδια τροφοδοτεί νυχθημερόν, με τις παλινωδίες της, τη λειψή εμβολιαστική εκστρατεία, την απουσία ολοκληρωμένης πληροφόρησης, τη μετατροπή του εμβολίου σε μέσο συναλλαγής κι εξαγοράς, την ανύπαρκτη φαρμακοεπαγρύπνηση.

Με χυδαίο τρόπο μετακυλίει τις τεράστιες ευθύνες της σε εμάς, παίζοντας βρώμικο παιχνίδι σε βάρος μας, μετατρέποντας το εμβόλιο από ανάγκη, δικαίωμα και όπλο της επιστήμης, σε μέσο διαίρεσης των εργαζομένων, εκβιασμών, επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα, αλλά και ευκαιρία για τους ιδιωτικούς ομίλους να αυξήσουν την πελατεία τους.

Με μια λέξη, αλητεία!» καταλήγει στην ανάρτησή της η Σεμίνα Διγενή.

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…