Newsroom

Newsroom

Η Σελίν Ντιόν αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με σπάνια νευρολογική ασθένεια – Ακυρώνεται η συναυλία της στην Ελλάδα

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της μέσω Instagram και ανακοίνωσε ότι είναι αναγκασμένη να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία.

celine

«Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να μιλήσω για όλα όσα περνάω… Πονάω όταν σας λέω ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξεκινήσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο» αναφέρει μεταξύ άλλων η Σελίν Ντιόν εμφανώς συγκινημένη.

«Γεια σε όλους, συγγνώμη που μου πήρε τόσο καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας. Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή και να σας μιλήσω από κοντά. Όπως ξέρετε ήμουν πάντα ένα ανοιχτό βιβλίο ωστόσο δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα. Αλλά τώρα είμαι.

Αντιμετωπίζω ένα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και μου ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσω για όλα όσα περνάω. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Stiff Person Syndrome (σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου) και επηρεάζει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Αν και ακόμα μαθαίνουμε γι’ αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα… δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μου ζωής, μερικές φορές με δυσκολεύουν όταν περπατάω και δεν μπορώ να τραγουδώ όπως παλιά», σημείωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

H Σελίν Ντιόν διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS). Η πάθηση αφήνει τους πάσχοντες σαν «ανθρώπινα αγάλματα», καθώς σταδιακά κλειδώνει το σώμα τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Αν και δεν υπάρχει θεραπεία για το SPS, υπάρχουν θεραπείες για την επιβράδυνση της νόσου, με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.

Πριν την εμφάνιση της πανδημίας, η Celine είχε πραγματοποιήσει τις πρώτες 52 συναυλίες της περιοδείας Courage World Tour, στη Βόρεια Αμερική και διέκοψε την περιοδεία της το Μάρτιο του 2020. Από εκείνη τη στιγμή, η Celine ακολουθεί θεραπεία προκειμένου να αναρρώσει από σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς που δεν της επιτρέπουν τις ζωντανές εμφανίσεις. Η ιατρική ομάδα που παρακολουθεί την Celine επαναξιολογεί συνεχώς την κατάστασή και συνεχίζει τη θεραπεία της.

Το ανοιξιάτικο σκέλος της Ευρωπαϊκής περιοδείας θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου του 2024 στην Πράγα και θα ολοκληρωθεί στις 22 Απριλίου 2024 στο Λονδίνο.

«Με πληγώνει πολύ να ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξαναρχίσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο», αναφέρει η Celine. «Μου λείπετε… να σας βλέπω…να είμαι στη σκηνή…να τραγουδάω για εσάς. Πάντα δίνω το 100% του εαυτού μου στις συναυλίες αλλά αυτήν την περίοδο δεν μπορώ να αποδώσω όπως θα ήθελα. Για να σας ξαναδώ και πάλι δεν έχω άλλη επιλογή παρά μόνο να επικεντρωθώ στην υγεία μου και να έχω την πίστη για την πλήρη ανάρρωσή μου.»

Τα εισιτήρια που έχουν αγορασθεί για τις συναυλίες του 2023 που επαναπρογραμματίζονται παραμένουν σε ισχύ για τις νέες ημερομηνίες του 2024.

Στους κατόχους εισιτηρίων για τις οκτώ καλοκαιρινές συναυλίες που ακυρώνονται θα επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Οι πελάτες που επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια / voucher τους θα πρέπει να στείλουν σχετικό αίτημα με e-mail από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022Αιτήσεις εξαργυρώσεων πέραν του διαστήματος αυτού δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…