Η selfie Καμμένου, Τσίπρα και Παππά στο ελικόπτερο – Δείτε ΦΩΤΟ

Μια selfie μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά μέσα στο ελικόπτερο καθ' οδόν για την Σκόπελο, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

tsipras kammenos parmenion

Μια selfie μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά μέσα στο ελικόπτερο καθ’ οδόν για την Σκόπελο, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ φορώντας το στρατιωτικό του τζάκετ χαμογελά στον φακό. Ο Αλέξης Τσίπρας φορώντας και αυτός στρατιωτικό τζάκετ που φέρει σιρίτι με το όνομά του, φαίνεται κάπως κουρασμένος να κοιτά πιθανώς το κινητό του τηλέφωνο.

Στο βάθος, ο Νίκος Παππάς εμφανίζεται χαμογελαστός.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στο πεδίο ασκήσεων που διεξήχθη η στρατιωτική άσκηση «Παρμενίων 2015» στην Αλεξανδρούπολη συνοδεία του Πάνου Καμμένου, της Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά και του Νίκο Παππά..

«Ο ρεαλισμός της άσκησης και η ακρίβεια των πυρών δείχνουν πως στις Ένοπλες Δυνάμεις γίνεται εξαιρετική δουλειά» σημείωσε στις δηλώσεις του ο Αλέξης Τσίπρας.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…