Η Σαρακοστή μόλις έγινε πιο νόστιμη

Ανακαλύπτουμε μαζί νηστίσιμες γεύσεις που ενθουσιάζουν 

NewsRoom 12/04/2021 | 14:31

Σαρακοστή μπορεί θεωρητικά να συμβολίζει την εγκράτεια, όμως τα τελευταία χρόνια το συναίσθημα που προκαλεί είναι ο ενθουσιασμός για τα νηστίσιμα εδέσματα που γεμίζουν τα τραπέζια.

Αυτή την περίοδο, πολλοί είναι εκείνοι που νηστεύουν, αναζητώντας νοστιμιά σε μικρές απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν την πείνα τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι. Επειδή όμως η εγκράτεια δεν είναι έννοια αντίθετη με εκείνη της απόλαυσης, ψάξαμε και βρήκαμε προτάσεις που θα μπορέσουν να καλύψουν κάθε επιλογή και διατροφική συνήθεια, σε κάθε διαφορετική ώρα και περίσταση της ημέρας!

Ανακαλύψαμε λοιπόν, ότι ο
Γρηγόρης, για ακόμη μία χρονιά, προσφέρει μία πολύ μεγάλη ποικιλία από νηστίσιμες επιλογές, που υπόσχονται να μας ξετρελάνουν. Στην ερώτηση «τι θα φάμε σήμερα;» η απάντηση είναι «στο Γρηγόρη, δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω!». Χειροποίητες και παραδοσιακές πίτες, δροσερές νηστίσιμες σαλάτες, χορταστικές σαρακοστιανές μπαγκέτες, κουλούρια και υπέροχα γλυκίσματα, θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Αλλά και στην ερώτηση «τι καφέ να πιω, αφού μόνο ο cappuccino μου αρέσει;» οι Vegan Cappuccino και Vegan Freddo Cappuccino με ρόφημα καρύδας, αμυγδάλου ή σόγιας του Γρηγόρη, υπόσχονται να προσφέρουν την ίδια γευστική εμπειρία του πιο αγαπημένου, εκλεκτού καφέ.

Σε μια περίοδο όμως που οι μετακινήσεις είναι ακόμη περιορισμένες λόγω της μεγάλης πρόκλησης του κορονοϊού που αντιμετωπίζουμε όλοι, το μεγάλο ζητούμενο είναι το πώς θα μπορέσουμε να απολαύσουμε όλα αυτά τα εδέσματα με τον πλέον ασφαλή τρόπο. Ο Γρηγόρης λοιπόν, προσφέρει τρεις επιλογές ώστε να μπορέσει ο καθένας να έχει... «στο πιάτο», τις καλύτερες και πιο ποιοτικές γευστικές προτάσεις της αγοράς!

Έτσι, εκτός από την επιλογή της αγοράς των νηστίσιμων επιλογών του από τα φυσικά καταστήματα, μπορεί όποιος θέλει να παραγγείλει είτε μέσα από την ιστοσελίδα του 
gregorys.gr, είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή gregory’s eorder app για ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις γαστρονομικές προτάσεις του, που για μία ακόμη χρονιά δίνει το στίγμα των... «επιτρεπτών» απολαύσεων της Σαρακοστής!