Η Σακελλαροπούλου κοντράρει Καλλιάνο σε κιτς και αυτοναφορικότητα - Χαμός με το μαξιλαράκι της ΠτΔ

Μέχρι χθες, ήμασταν σχεδόν σίγουροι ότι το κοντέρ γραφικότητας χτύπησαν κόκκινο με τον Καλλιάνο που παρακολουθούσε τον Καλλιάνο - Σήμερα όμως είμαστε αρκετά μπερδεμένοι 

NewsRoom 28/09/2021 | 17:30

Νέες στιγμές απείρου κάλλους, κιτσ και αυτοαναφορικότητας είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας μέσα από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν μετά την συνάντηση μεταξύ Κατερίνας Σακελλαροπούλου και Άδωνη Γεωργιάδη.

Πλέον η πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υποδέχεται την κυβέρνηση, τους αξιωματούχους και τους υψηλούς ξένους επισκέπτες με ένα μαξιλάρι με το πορτραίτο και τη γάτα της.

Και ενώ αρκετοί και αρκετές θα τρέξουν να δηλώσουν πως πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως οι φωτογραφίες ανέβηκαν στην Ευρωκίνηση και τραβήχτηκαν από τον Γιώργο Κονταρίνη.

Όπως είναι φυσικό, ακόμα και όταν αρκετοί πείστηκαν ότι πρόκειται για αληθινές φωτογραφίες, δυσκολεύτηκαν πραγματικά πολύ να κατανοήσουν πως γίνεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να δέχτηκε να φωτογραφηθεί πλάι σε ένα μαξιλαράκι με την προσωπογραφία και τη γάτα της.

Όμως είναι αλήθεια. Και έτσι, σε μια φωτογραφία αποτυπώνεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να συζητά με τον Άδωνη Γεωργιάδη και το μαξιλαράκι της Σακελλαροπούλου. 

«Σκληρή κόντρα με Καλλιάνο»

Και ενώ ήμασταν σχεδόν βέβαια ότι το κοντέρ γραφικότητας χτύπησε κόκκινο όταν ο Καλλιάνος εμφανίστηκε μέσω ανάρτησης του να παρακολουθεί Γιάννη Καλλιάνο που παρακολουθεί Γιάννη Καλλιάνο, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το μαξιλαράκι της κ. Σακελλαροπούλου μας έβαλε σε έντονες σκέψεις αναφορικά στο ποιος οφείλει να λάβει τα σκήπτρα της γραφικότητας και της αυτο-αναφορικότητας.

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε το πορτρέτο του Γιάννη Καλλιάνου να παρακολουθεί αφ' υψηλού τον ίδιο τον Γιάννη Καλλιάνο (που κάνει διάλλειμα από τη μελέτη του νομοσχεδίου), να παρακολουθεί τον μαγνητοσκοπημένο Γιάννη Καλλιάνο να λέει τον καιρό στο Mega. 

Μέχρι τότε ήμασταν σίγουροι ότι το «γραφικόμετρο» είχε χτυπήσει σχεδόν κόκκινο. Σήμερα όμως, η υψηλή αισθητική των άριστων που αποφασίζουν να κάθονται δίπλα σε μαξιλαράκια με τις προσωπογραφίες και τη γάτα τους, μας μπέρδεψε.

Σε κάθε περίπτωση, η Ελληνική πολιτική σκηνή ποτέ δεν θα μας αφήσει σε ησυχία ακόμα και λόγο των αισθητικών της επιλογών που φαντάζει τόσο ξένη σε όλους εμάς που επιλέγουμε να μην κάνουμε τον εαυτό μας προσωπογραφία σε μαξιλάρι, ή κάδρο στο γραφείο μας.