Η Ραχήλ ξεμπροστιάζει τον Αθανασίου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Την κατάλληλη απάντηση πήρε από τη Ραχήλ Μακρή ο Χαράλαμπος Αθανασίου που προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, υπερασπιζόμενος…

2281083

Την κατάλληλη απάντηση πήρε από τη Ραχήλ Μακρή ο Χαράλαμπος Αθανασίου που προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, υπερασπιζόμενος το ανύπαρκτο «έργο» της κυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ στον τομέα καταπολέμησης της διαφθοράς. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε στον πρώην υπουργό του Σαμαρά, ο οποίος ευθύνεται  για μία σειρά από νόμους-εκτρώματα, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Δείτε τι είπε η Ραχή Μακρή στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας 

Καταρχήν,  θα ήθελα να απαντήσω στον κ. Αθανασίου, ότι κανονικά στο σπίτι του κρεμασμένου δεν θα έπρεπε να μιλάνε για σχοινιά.

Κύριε Αθανασίου,  αυτό που θυμάμαι από τον προηγούμενο κοινοβουλευτικό βίο στα 2,5 χρόνια που υπήρξατε και Υπουργός Δικαιοσύνης ήταν να εισηγείστε και να φέρνετε νομοσχέδια, όπως για παράδειγμα το νομοσχέδιο που ήταν για τα κατασχεμένα – το θυμάστε πολύ καλά – όπου τότε σας είχαμε πει και ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ ως ανεξάρτητη Βουλευτής τότε στην ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, ότι με το νομοσχέδιο εκείνο επιχειρούνταν η ηθική νομιμοποίηση της διαφθοράς με τη θέσπιση ποινικής συναλλαγής του κράτους με καταχραστές και μεγαλόσχημους εγκληματίες.

Το είχατε αρνηθεί, βέβαια, αλλά, δυστυχώς, για εσάς τη διάταξη αυτή, η οποία πήρε ΦΕΚ στα τέλη, περίπου, Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους, αξιοποίησαν οι απατεώνες της ENERGA και HELLAS POWER στη δίκη που όλως τυχαίως πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου και από ό,τι ενημερώνομαι και ο κ. Μαντέλης για το μεγάλο σκάνδαλο και την εμπλοκή του με την εταιρία Siemens.

Επομένως, λοιπόν, μη μιλάτε για σχοινιά στο σπίτι του κρεμασμένου!

Όλα αυτά, θα διερευνηθούν να είστε σίγουρος μέσω των κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων που θα γίνουν και μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου και θα δουν το φως της δημοσιότητας, καθώς και πόσοι αξιοποίησαν αυτή τη διάταξη του νόμου τον οποίο ψηφίσατε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Επίσης, σας θυμίζουμε ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση των δύο απατεώνων που καταχράστηκαν εκατομμύρια ευρώ σε βάρος της Δ.Ε.Η. Α.Ε. και των Ελλήνων πολιτών στη συνέχεια, ήταν και ο κοινοβουλευτικός σας εκπρόσωπος, τότε, ο κ. Βορίδης ως συνήγορός τους και όλως τυχαίως έλειπε για ακόμη μια φορά και ο συνήγορος από την πλευρά του ελληνικού δημοσίου.

Αυτά για να καταγράφονται και να ακούν και οι πολίτες, γιατί ξέρετε, εμείς έχουμε συνηθίσει αυτά τα λίγα χρόνια που είμαστε εδώ στη Βουλή ως Βουλευτές να μιλάμε, όταν καταγγέλλουμε, με ονοματεπώνυμα και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Εάν έχετε, λοιπόν, να καταγγείλετε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για αυτά τα οποία καταγγείλατε προηγουμένως, θα πρέπει να πείτε ονοματεπώνυμα και όχι να κριθεί στην της από το δάχτυλό σας, όπως κάνουμε και εμείς και δεν φοβόμαστε.

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης