Newsroom

Newsroom

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Μπέζου μετά τις δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη: «Έλεος» (video)

Όσα δήλωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης που προκάλεσαν την έξαλλη αντίδραση του Γιάννη Μπέζου

My project 1 24

Εμφανώς εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπέζος όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα ο Πέτρος Φιλιππίδης για εκείνον κατά τη διάρκεια της απολογίας του

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, ο κ. Μπέζος ρωτήθηκε για την αναφορά που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια της απολογίας του για τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Αναφερόμενος στον Γιάννη Μπέζο, ο Πέτρος Φιλιππίδης δήλωσε: «Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους! Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δε λέω ότι δε μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από την μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δε θα με βγάλουν ποτέ! Ότι κι αν γίνει! Ότι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είναι σαν το Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν!»

Οργισμένη αντίδραση από τον Γιάννη Μπέζο

«Σας παρακαλώ μην με κυνηγάτε, μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση, δεν έχω να κάνει καμία δήλωση, έλεος» είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Γιάννης Μπέζος στη δημοσιογράφος της εκπομπής, η οποία ζήτησε την αντίδρασή του σε όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για εκείνον.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…