Newsroom

Newsroom

Η πρώτη αντίδραση της ΑΕΚ για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με δημοσίευση στα social media αποχαιρετά τον αδικοχαμένο φίλαθλό της και ζητά την παραδειγματική τιμωρία των δραστών

5942804 1

Με μια λιτή ανάρτηση στο Twitter η ΑΕΚ επέλεξε απλώς να πει το «τελευταίο αντίο» στον 29χρονο οπαδό της που άφησε την τελευταία του πνοή στα φονικά επεισόδια που προκλήθηκαν από τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με δημοσίευση στα social media αποχαιρετά τον αδικοχαμένο φίλαθλό της και ζητά την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, αλλά και όλων των υπεύθυνων για αυτό το τραγικό γεγονός.

«Μιχάλη, η ΑΕΚ δεν θα σε ξεχάσει ποτέ! Παραδειγματική τιμωρία για τους δολοφόνους και τους υπεύθυνους» αναφέρει στο μήνυμά της η Ένωση.

Αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΕΚ Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Την αναβολή της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποφάσισε η UEFA μετά τη δολοφονία του 22χρονου φιλάθλου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την επιδρομή 150 χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία ενός 22χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ και τον τραυματισμών δεκάδων ανθρώπων.

Στη σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (8/8) στην OPAP Arena, η οποία διεξήχθη σε κλίμα μεγάλης έντασης, αποφασίστηκε από την UEFA η αναβολή της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία υπήρχαν και Έλληνες συνεργοί στη χθεσινοβραδινή (07/08) επίθεση οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, από την οποία σκοτώθηκε ένας οπαδός της ΑΕΚ και τραυματίσθηκαν ακόμη εννέα.

Στα επεισόδια πρωταγωνίστησαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών που είχε ανακοινωθεί εν όψει του σημερινού (08/08) παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον κροατικό σύλλογο, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι 98 συλληφθέντες για τα δολοφονικά επεισόδια κατηγορούνται για παραβίαση των διατάξεων του νόμου περί Αθλητικής, ενώ, δεν αποκλείεται για ορισμένους από αυτούς η κατηγορία να «βαρύνει», δεδομένου ότι υπάρχει νεκρός από τα επεισόδια.

Για τα αιματηρά επεισόδια, έχουν συλληφθεί:
87 Κροάτες, εκ των οποίων οι 5 νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό.

5 Έλληνες, εκ των οποίων οι 3 νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό.

1 Αυστριακός.

1 Βόσνιος.

1 Αλβανός.

1 Γερμανός.

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Πιτσιρικάς

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Ο μικρός ταξίδευε για τη Σύρο από τον Πειραιά αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν…

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

ΕΡΤ

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ υποδέχθηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» την μητέρα του αδικοχαμένου στην άσφαλτο, Αδαμάντιου…