Η πρώτη ανάρτηση του γιατρού του επεισοδιακού ντέρμπι – «Το σημερινό με ξεπερνάει ως άνθρωπο»

«Όλα περιγράφονται σε δύο γνωματεύσεις αγγλικά για τον διαιτητή και Ελληνικά για το κοινό και την εισαγγελέα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Γώγος

παο

Το ποδόσφαιρο δεν βρέθηκε στο επίκεντρο του χθεσινού ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναικού με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και τη διακομιδή του στο νοσοκομείο να επισκιάζει τα πάντα, με την τύχη του αγώνα να κρίνεται στο αθλητικό δικαστήριο.

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του ματς ήταν αναπάντεχα ο γιατρός του αγώνα, Χρήστος Γώγος, ο οποίος κατηγορήθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι άλλαξε τη γνωμάτευση για τον Χουάνκαρ, κάτι που ο ίδιος αρνείται μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κάλυψε πλήρως τον κ. Γώγο, τονίζοντας ότι δεν είχε γνωριστεί στο παρελθόν μαζί του.

Ο Χρήστος Γώγος, λοιπόν, ξέσπασε μέσω ανάρτησης που έκανε τα ξημερώματα στο Facebook, δίνοντας τη δική του εκδοχή όσον αφορά τα γεγονότα και εξηγώντας πώς είχε η κατάσταση με τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Επίσης, έκανε λόγο για τηλεφωνήματα μίσους, μετά την τροπή που πήρε η αναμέτρηση του Φαλήρου.

Αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Προς ενημέρωση όλων των φίλων μου.

Είμαι γιατρός αγώνων από το 1991 μέχρι σήμερα γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Έχω και την ιδιότητα του Αθλητιάτρου από την Ιταλία από τα τέλη της δεκαετίας του 80.

Έχω παίξει σε αμέτρητα ντέρμπι και έχω αντιμετωπίσει άπειρες καταστάσεις δύσκολες. Πρόσφατα η Ένωση με χρησιμοποίησε ώς εκπαιδευτή της UEFA για τίς κακώσεις ΑΜΣΣ.

Το σημερινό με ξεπερνάει ώς άνθρωπο και με λυπεί αφάνταστα.

Λειτουργώ πάντα για το καλό τών ασθενών μου. Έτσι λοιπόν δεν άλλαξα ποτέ την γνωμάτευση παρά μόνο περιέγραψα την προοδευτική βελτίωση της κλινικής του εικόνας ενώπιον και των ορθοπεδικών συναδέλφων των δύο ομάδων.

Άρα το ψέμα που ξεκίνησε από έναν δημοσιογράφο του σπορ fm και αναπαράχθηκε από πολλούς μη ειδικούς έχει κοντά πόδια. Όλα περιγράφονται σε δύο γνωματεύσεις αγγλικά για τον διαιτητή και Ελληνικά για το κοινό και την εισαγγελέα. Έχουν γνώση και οι δύο ομάδες.

Τέλος το μόνο που έχω από όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο είναι άπειρες φωτογραφίες με όλους.

Όσοι νομίζουν ότι έπιασαν λαβράκι είναι γελασμένοι.

Κλείνω στεναχωρημένος για την καφρίλα κάποιων στα 3000 τηλ. που μου εύχονταν να πάθω τα χειρότερα αλλά και για την ήδη πεθαμένη μητέρα μου.

Λυπάμαι μάνα.🙏»

«Doukas for president» – Το χιουμοριστικό βίντεο του Χάρη Δούκα με τη Σάσα Σταμάτη και το debate με… Τραμπ

ΔΟΥΚΑΣ 1

«Doukas for president» – Το χιουμοριστικό βίντεο του Χάρη Δούκα με τη Σάσα Σταμάτη και το debate με… Τραμπ

Η δημοσιογράφος και ο δήμαρχος Αθηναίων «ανακοίνωσαν» την υποψηφιότητα του για την προεδρία των ΗΠΑ