Newsroom

Newsroom

Η προσπάθεια φίμωσης του Documento δεν θα περάσει

Πληθαίνουν οι καταγγελίες από αναγνώστες ότι «σκόπιμα» η εφημερίδα Documento δεν υπάρχει σε πολλά περίπτερα της χώρας... Ματαιοπονεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι παρατρεχάμενοί του

5bfbdc92cd3a1860ea3e9774

Η προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη δια μέσου του μοναδικού πρακτορείου διανομής «Αργος του Τύπου» συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, να μην μπορούν να βρουν οι αναγνώστες του Documento την εφημερίδα στα περίπτερα της χώρας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση αν όχι με μεγαλύτερη.

Συνεχείς είναι οι διαμαρτυρίες αναγνωστών ότι δεν βρίσκουν το Documento στα περίπτερα.

Ειδικά για την έκδοση της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου όπου η εφημερίδα παρουσίασε το αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο με τα σοκαριστικά πλάνα της αστυνομικής βίας με δημόσιο βασανισμό γυναίκας ΑΜΕΑ από άνδρες του αστυνομικού τμήματος της Ομόνοιας, οι διαμαρτυρίες αναγνωστών είναι εντονότερες.

Από τη Νέα Σμύρνη αναγνώστης μας καταγγέλλει έλλειψη του Documenrto από πολλά περίπτερα της περιοχής. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι: Στην οδό Χρυσοστόμου και Ναζλίου στη στάση Πανιώνιου δεν υπήρχε καθόλου η απλή έκδοση και είδε μόνο την ακριβή. Όταν ρώτησε του απάντησαν ότι το πρακτορείο δίνει πολύ λίγες εφημερίδες Documento. Στην οδό Αγίου Ανδρέα και Παλαιολόγου στο γωνιακό περίπτερο του είπαν ότι τελείωσαν γιατί τους φέρνουν δυό-τρεις εφημερίδες. Στην οδό Ομήρου και στα δύο περίπτερα έλειπε η απλή έκδοση αλλά δεν είδε και τη ακριβή.

Τελικά ο αναγνώστης έφτασε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης για να αγοράσει την απλή έκδοση, ενώ μας καταγγέλει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δυσκολεύεται να βρει Documento.

Επίσης αντίστοιχα φαινόμενα παρουσιάστηκαν σύμφωνα με άλλες καταγγελίες αναγνωστών και στην περιοχή του Βύρωνα.

Και αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην περιοχή του Λεκανοπεδίου. Στην Πάτρα άλλος αναγνώστης μας καταγγέλει ότι χθες Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 8:30 το πρωί δεν υπήρχε παρά μόνο η ακριβή έκδοση του Documento. Η φθηνή πουθενά. Πριν μερικές εβδομάδες επίσης αναφέρει ο ίδιος αναγνώστης πολύ πρωί σε περίπτερο στη πιο κεντρική πλατεία της Πάτρας δεν υπήρχε ούτε για δείγμα Documento, ενώ υπήρχαν όλες οι άλλες εφημερίδες σε στοίβες!. Μετά τις 11-12 εννοείται, αναφέρει, ότι δεν το βρίσκεις πουθενά στην Πάτρα.

Επίσης καταγγέλλεται από τους αναγνώστες ότι ακόμα και αν υπάρχουν περίπτερα που διαθέτουν Documento αυτό είναι κρυμμένο ή μέσα ή κάτω από στοίβες περιοδικών που είναι πολύ δύσκολο να το εντοπίσεις ενώ οι υπόλοιπες είναι σε πάγκους και σε περίοπτη θέση.

Όλα αυτά ενώ οι αποκαλύψεις της εφημερίδας για το κράτος σερίφηδων που προσπαθεί να εγκαταστήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, για τις μεθοδεύσεις στο σκάνδαλο Novartis και τελευταία και στην υπόθεση του Noor1 είναι συνεχείς.

Καμία όμως από τις προσπάθειες να εξαφανίσουν το Documento για να μην φτάσει στους αναγνώστες του δεν θα στεφτεί με επιτυχία. Πάντα θα υπάρχουν οι τρόποι για να ενημερώνονται οι πολίτες για την «κανονικότητα» που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Γι’ αυτό να είναι σίγουροι και οι αναγνώστες μας, οι κυβερνώντες και όλοι οι παρατρεχάμενοί τους.

* Πηγή: documentonews.gr

Λάρισα: Από κατσαρίδες «Σβαρτσενέγκερ» κατακλύστηκε η πόλη – «Είναι τεράστιες και πετάνε»

Λάρισα 1

Λάρισα: Από κατσαρίδες «Σβαρτσενέγκερ» κατακλύστηκε η πόλη – «Είναι τεράστιες και πετάνε»

Αντιμέτωπη με κατσαρίδες «Σβαρτσενέγκερ» η Λάρισα με τους ειδικούς να προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο

Κούγιας: Μήνυση και αγωγή στη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα – Το μήνυμα που ενόχλησε το δικηγόρο

6079590

Κούγιας: Μήνυση και αγωγή στη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα – Το μήνυμα που ενόχλησε το δικηγόρο

«Φερόμενη ως βαριά τραυματισμένη και φερόμενη ως τρομοκρατημένη κα Πολυζωγοπούλου», αναφέρει μέσω ανακοίνωσής του γραφείου…

Σάττι: Η ατάκα Νέγκα στα MAD VMA 2024 για το «χασμουρητό» την ώρα της βράβευσης και η αντίδρασή της (video)

σαττι

Σάττι: Η ατάκα Νέγκα στα MAD VMA 2024 για το «χασμουρητό» την ώρα της βράβευσης και η αντίδρασή της (video)

«Έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα τα έχασα», τόνισε η Μαρίνα Σάττι

ΠΑΣΟΚ: Τι δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις για την ηγεσία – Σκληρή μάχη στο δεύτερο γύρο

ΠΑΣΟΚ 1

ΠΑΣΟΚ: Τι δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις για την ηγεσία – Σκληρή μάχη στο δεύτερο γύρο

Φουντώνει η μάχη για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ και οι πρώτες δημοσκοπήσεις δείχνουν ντέρμπι