Η προπαγάνδα του Χόλιγουντ

Η Τζέιμι Λι Κέρτις είναι πολύ ενεργή στα social media. Δεν ανεβάζει απλώς καλημέρες ούτε φωτογραφιούλες από τον ολάνθιστο κήπο της, αραχτή σε σεζλόνγκ ή να κάνει γιόγκα, όπως τόσοι Αμερικανοί σελέμπριτι.

χολιγουντ10

Υπερασπίστρια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας –έχει κόρη τρανς–, ακτιβίστρια για το περιβάλλον, ευαίσθητη σε θέματα ψυχικής υγείας – τόσο συγκινητική η ανάρτησή της για τον θάνατο της Σινέντ Ο’ Κόνορ ποστάροντας και τον γνωστό στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου «Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος». Πρόσφατα αποθέωσε την Πάμελα Αντερσον για την απόφασή της να εμφανιστεί δημοσίως άβαφη και φυσική. «Η επανάσταση της φυσικής ομορφιάς ξεκίνησε επίσημα» έγραψε. Με λίγα λόγια δείχνει πάντα «παρούσα».

Πριν από λίγες ημέρες έκανε μια ανάρτηση για την ψυχική υγεία των παιδιών που μπορεί να δουν σκληρές εικόνες από τον πόλεμο στο Ισραήλ προτείνοντας στους γονείς να προφυλάξουν τα παιδιά τους από εικόνες στα social media. Πριν από αυτήν όμως είχε ανεβάσει μια συγκλονιστική φωτογραφία μικρών παιδιών που κοιτάνε ψηλά τρομοκρατημένα –από τον ήχο πυραύλων– με σχόλιο «Τρόμος από τον ουρανό» και πλαίσιο τη σημαία του Ισραήλ. Οταν όμως η ίδια η φωτογράφος Samar Abu Elouf σχολίασε στο προφίλ της ότι πρόκειται για φωτογραφία από τη Γάζα με Παλαιστίνια παιδιά διέγραψε το ποστ κι ανέβασε βίντεο από την επίθεση της Χαμάς. Ευαισθησία αλά καρτ ανάλογα με το σε ποια πλευρά στέκεται ένα τρομοκρατημένο παιδάκι. Εχει δουλέψει γι’ αυτό χρόνια τώρα η προπαγάνδα (και) στο Χόλιγουντ.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις πήρε την απάντησή της από τον κιθαρίστα των Rage Αgainst the Μachine Τομ Μορέλο, που έγινε έξω φρενών μαζί της και την ειρωνεύτηκε. «Εχω να κάνω μια ριζοσπαστική πρόταση: Το να κάνεις κακό σε παιδιά, όποια κι αν είναι, ανεξάρτητα από το ποιος το κάνει, είναι πάντα λάθος και πρέπει να καταδικάζεται».

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

σχολειο

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, συγγενείς συλληφθέντων που κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών, για την υπόθεση…

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…