Η πραγματικότητα στο προσφυγικό ξεπερνάει τον Μητσοτάκη και τον εκθέτει

Όσο η κυβέρνηση θα επιδίδεται σε επικοινωνιακή πολιτική και θα προσπαθεί  να αλλάξει την γνώμη του κόσμου για το μεταναστευτικό, χρησιμοποιώντας ακραία «επιχειρήματα», το πρόβλημα θα θεριεύει στον Έβρο.

5047042 1

Ο «πόλεμος» στις Καστανιές συνεχίζεται και την ίδια ώρα το ίδιο ισχύει και με το «θέατρο» του παραλόγου από την μεριά της κυβέρνησης. Οι «λεονταρισμοί» της κυβέρνησης Μητσοτάκη που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την ρητορική μίσους για το προσφυγικό, χαϊδεύοντας τα αυτιά του δικού της  ακροατηρίου και λέγοντας αισχρά ψεύδη σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης ενός τόσο φλέγοντος θέματος. 

Απόδειξη αυτού, ο  κ. Μητσοτάκης ζήλεψε τις παραβατικές πρακτικές Ερντογάν. Πώς; όπως δείχνει και το tweet Dimitris Rapidis

Σε ότι αφορά την εξωτερική πολιτική-διπλωματία- η κυβέρνηση της ΝΔ τα έχει πάει περίφημα και έχει ήδη συμπαραστάτες στο προσφυγικό. Απόδειξη αυτού; Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του Αντ1, στην Αμερική, Θανάσης Τσίτσας : ”Έχουν περάσει 3 ώρες από την τηλεφωνική συνομιλία Τράμπ-Μητσοτάκη και ακόμη δεν έχει εκδηλωθεί αμερικανική “πρωτοβουλία” για το μεταναστευτικό..”

Προφανώς, θα αργήσει να έρθει, η δεν θα έρθει καθόλου, όπως έστριψαν ”διά του αρραβώνος” και οι επενδυτές που περίμενε ο Άδωνης Γεωργιάδης και η ίδιος ο Μητσοτάκης 

 

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…