Η Πιπιλή επιτίθεται στην δικαιοσύνη για τις Κυριακές

cover
NewsRoom 11/09/2014 | 18:43

Την αντίθεσή της στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αναστολή της λειτουργίας καταστημάτων τις Κυριακές, εκφράζει η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή και επιτίθεται στην δικαιοσύνη μέσω του Twitter.

Σημειώνεται ότι η Ολομέλεια του ΣτΕ έκανε δεκτή την αίτηση των καταστηματαρχών, εμπόρων και ιδιωτικών υπαλλήλων, που ζητούσαν να ανασταλεί η απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης με την οποία επιτρέπεται πιλοτικά για ένα έτος η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Η κυρία Πιπιλή στέκεται μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σκεπτικού των δικαστών. Το δικαστήριο έκρινε ότι η ηθική βλάβη των εμπόρων, υπαλλήλων, κλπ που αναφέρεται «στο δικαίωμα του ελευθέρου χρόνου και της απολαύσεώς του από κοινού με την οικογένειά τους κατά την κοινή αργία της Κυριακής καθώς και στο δικαίωμα στην άσκηση της θρησκευτικής λατρείας, παρίσταται αυτονοήτως δυσεπανόρθωτη».

Βάσει των παραπάνω γράφει η βουλευτής της ΝΔ στο Twitter απευθυνόμενη στο Στε:

"Δηλαδή με την απόφασή σας μόνο ο εμπορικός κόσμος δικαιούται εκκλησιασμού και οικογενειακού γεύματος την Κυριακή; Δηλαδή δημοσιογράφοι, εφημερεύοντες, γκαρσόνια, ταξιτζήδες, αστυνομικοί, πιλότοι, γκαρσόνια, η μισή Ελλάδα, δεν έχει δικαιώματα;".

pipili.png