Η Παυλίνα δεν μασά τα λόγια της: "Αθανασίου, έχεις ανθρωποφαγική διάθεση" (δείτε φώτος ενός νεαρού Νίκου Ρωμανού)

Η συγγραφέας Παυλίνα Νάσιουτζικ, μητέρα του Νίκου Ρωμανού, δήλωσε περήφανη για το γιο της και τη στάση που έχει επιλέξει…

nasioutzik

Η συγγραφέας Παυλίνα Νάσιουτζικ, μητέρα του Νίκου Ρωμανού, δήλωσε περήφανη για το γιο της και τη στάση που έχει επιλέξει να κρατήσει προκειμένου να ικανοποιήσει τα αιτήματά του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη “Realnews”. Η ίδια, εξάλλου, υποστήριξε πως κινδυνεύει η ζωή του εξαιτίας της ανθρωποφαγικής διάθεσης του υπουργού Δικαιοσύνης, Χ. Αθανασίου και της κυβέρνησής του. “Πρόκειται για ένα οργανωμένο έγκλημα και παίζεται σε βάρος του Νίκου», ανάφερε χαρακτηριστικώς η κα Νάσιουτζικ.

Την ίδια ώρα ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, Γιώργος τόνισε στο “Έθνος της Κυριακής”: «Δεν μου αρέσει να βασανίζεται το παιδί μου, αλλά από την άλλη αναγνωρίζω το ηθικό υπόστρωμα των κινήσεών του. Δεν ξέρω σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή μπορεί και να το ‘λεγα… σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου. Μπορεί και να το ‘λεγα, στην πολύ κρίσιμη στιγμή, όμως. Γιατί πονάω… Η μητέρα του πονάει πολύ περισσότερο από μένα. Δεν πιστεύω ότι το παιδί μου κάνει λάθος. Ως πατέρας δεν μου αρέσει να βασανίζεται το παιδί μου. Δεν μου αρέσει καθόλου να βασανίζεται, και επιμένω, από αυτό το σάπιο κράτος. Πονάω και δεν το δέχομαι αυτό, αλλά από την άλλη μεριά αναγνωρίζω το ηθικό υπόστρωμα των κινήσεών του.

Ο κ. Ρωμανός, εξάλλου, επισήμανε πως ποτέ δεν ρώτησε τον γιο του για τη ληστεία του Βελβεντού, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να εντάσσεται στο σκεπτικό του ότι «εγώ είμαι από αυτούς που θα φτιάξουν έναν καινούργιο καλύτερο κόσμο». Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο υπουργός Δικαιοσύνης πρέπει να κάνει πίσω γιατί αυτός έχει το άδικο, ενώ σημείωσε πως ο θάνατος του Αλέξη τον επηρέασε διττά: “Από τη μια σκοτώνεται ο φίλος του και από την άλλη επιβεβαιώνονται και όλα αυτά που ήξερε. Ήταν ατυχία που βρέθηκε εκεί, ήταν 15,5 χρονών παιδιά. Ο Αλέξης ξεψύχησε στην αγκαλιά του… Μετά ήταν ένα πάρα πολύ θυμωμένο παιδί. Ο μεγάλος θυμός ήταν το συναίσθημά του. Τον επηρέασε πολύ και υπάρχει αυτό μέσα του».




 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…