Η Όλγα "μυγιάστηκε" πάλι – Κόντρα στο MEGA με Κατρούγκαλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την «έκρηξή» της στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών την οποία προκάλεσε η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα για τη διαπλοκή στα κανάλια, η δημοσιογράφος του

mega tremi katrougkalos

Μετά την «έκρηξή» της στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών την οποία προκάλεσε η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα για τη διαπλοκή στα κανάλια, η δημοσιογράφος του MEGA χαρακτήρισε απρεπή τον Γιώργο Κατρούγκαλο όταν εκείνος της είπε πως βρίσκεται σε «διατεταγμένη υπηρεσία» να λέει ψέματα.

Μιλώντας για τις μειώσεις στις συντάξεις, ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος αναφερόμενος στα όσα είπε η παρουσιάστρια του δελτίου, υπογράμμισε ότι προσπαθεί να δημιουργήσει εσκεμμένα λανθασμένη εικόνα.

Η δημοσιογράφος απάντησε ειρωνικά με τον κ. Κατρούγκαλο να συνεχίζει: «Από χθες, σας άκουσε να μυγιάζεστε όταν μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας για το σύστημα διαπλοκής των μέσων».

«Είστε απρεπής», απάντησε η κ. Τρέμη ενώ τον κάλεσε να περιγράψει αναλυτικά το σκηνικό και όχι αποσπασματικά, κάτι το οποίο γίνεται μόνο όταν είναι να δημιουργηθούν εντυπώσεις.

Μιλώντας ο ένας πάνω στον άλλο, ο κ. Κατρουγκαλος είπε ακόμη : «Λέτε ψέματα, τα οποία θα πρέπει να ανασκευαστούν» ενώ συνέχισε «Δεν είναι χορωδία εδώ. Όσα λέτε είναι απολύτως ψέματα. Είναι εμφανές ότι είστε σε διατεταγμένη αποστολή, ας το κάνετε πιο διακριτικά».

«Όσοι δεν μιλούν στην ουσία, προχωρούν σε χαρακτηρισμούς», απάντησε η κ. Τρέμη.

Στο δια ταύτα, ο κ. Κατρούγκαλος απαντώντας εν τέλει στην ερώτηση για το εάν τελικά θα υπάρξουν περαιτέρω μειώσεις στις συντάξεις είπε πως εάν η πρόταση την οποία εξέταζε η πρώην κυβέρνηση ολοκληρωθεί και υλοποιηθεί, τότε δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μείωση. Πρόταση η οποία βασίζεται στην αναβάθμιση του Ασφαλιστικού.

Δείτε το βίντεο: