Η οδύσσεια ενός πυροσβεστικού οχήματος στη Θεσσαλονίκη λόγω του Flyover (video)

Τα τεράστια προβλήματα που έχει φέρει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η κατασκευή του Flyover, έρχονται να επιβεβαιωθούν αυτή τη φορά από έναν πυροσβέστη.

pirosvestiki1

Την αγωνία των αρχών σε περιστατικά συναγερμού φαίνεται πως εντείνει το μποτιλιάρισμα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης λόγω των εργασιών για την κατασκευή του Flyover.

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες αποτυπώνει την οδύσσεια ενός πυροσβεστικού οχήματος μέχρι να φτάσει στο σημείο που κλήθηκε για έκτακτο συμβάν. Οι ουρές χιλιομέτρων που σχηματίζουν τα οχήματα, καθυστερούν το όχημα, με τις σειρήνες να… φωνάζουν πως υπάρχει συναγερμός.

«FlyOver είπατε; Οι ακινητοποιημένοι οδηγοί παρόλο που είναι εγκλωβισμένοι για ώρα και δοκιμάζεται η υπομονή τους, κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να ανοίξουν χώρο όταν ακούν τις σειρήνες», είναι η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Όπως αναφέρει στη Voria.gr, ο πυροσβέστης Παντελής Παπατέρπος που ανάρτησε το βίντεο, πριν τρεις ημέρες η Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για ένα περιστατικό, που όπως αναφέρει, ευτυχώς αποδείχθηκε ακίνδυνο, καθώς αφορούσε στο ψυγείο ενός αυτοκινήτου και τελικά χρειάστηκε μόνο έλεγχο.

«Αν υπήρχε κάποιο μεγαλύτερο συμβάν, δεν θα προλαβαίναμε», λέει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σημειώνει πως το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του βιώνουν τον γολγοθά της προσέγγισης ενός συμβάντος, αν χρειαστεί να μεταβούν από τον περιφερειακό, καθώς το μποτιλιάρισμα λόγω των έργων είναι συχνό φαινόμενο.

Πηγή: voria.gr

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…