Η Novartis θα είναι το φινάλε τους

Ο Λοβέρδος, ο ενορχηστρωτής της διαπόμπευσης τόσων αθώων γυναικών ως οροθετικών μιλάει για συκοφαντία. Ο άνθρωπος που στέρησε την ελευθερία και σε ορισμένες τη ζωή, αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεξαν.

EK loverdos

Διώξεις δημοσιογράφων, νομικών και πλήρης απόκρυψη από τα συστημικά ΜΜΕ για την υπόθεση Novartis, το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης. Χθες ο Ανδρέας Λοβέρδος παρουσιάζεται να έχει χρηματιστεί με -επιπλέον- 20.000 ευρώ. Αυτήν την φορά, όμως, το ευτράπελο δεν ήταν στην είδηση. Ούτε καν στην απόκρυψή της. Το ευτράπελο ήταν… στο ΥΠΕΞ, με το όνομα του εν λόγω να έχει σβηστεί.

Η είδηση μεταδόθηκε χλιαρά από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, από την λίστα Πέτσα, δηλαδή. Στις πρώτες σελίδες περισσότερες πληροφορίες έβρισκε κανείς για την δίκη του Τζόνι Ντεπ, παρά για το σκάνδαλο των μεγατόνων. Αλλά εξαρχής έτσι δεν ήταν; Φυσικά και δείχνει κάτι για το καθεστώς και τη δημοκρατία του, αλλά δείχνει και κάτι ακόμη: ότι έχουν πιαστεί με τη γίδα στην πλάτη. Αν ήταν καθαροί, θα ήταν και δημοσίως. Τώρα είναι σε πανικό. Και να το πω και πιο απλά: Ο Τσοχατζόπουλος  για λιγότερα καταδικάστηκε.

Γιατί ο Τσοχατζόπουλος δεν ξέπλυνε φαρμακοβιομηχανίες, δεν λεηλάτησε τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία, ούτε τα άφησε υπερχρεωμένα και, κυρίως, δεν υπέγραψε την καταδίκη χιλιάδων ασθενών. Αυτά τα έκαναν με τη Novartis η καταδικασμένοι πολιτικοί του μέλλοντος, όταν πια “έριξαν” στην αγορά υπερκοστολογημένα φάρμακα, που δεν κάλυπταν τα ασφαλιστικά ταμεία. Πόσοι ασθενείς χειροτέρεψαν και πόσοι πέθαναν, ίσως να μη μάθουμε ποτέ. Ξέρουμε μόνο πως ακόμη πληρώνουμε τα σπασμένα.

Τώρα ο Λοβέρδος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, τους… επαγγελματίες συκοφάντες. Ο Λοβέρδος, ο ενορχηστρωτής της διαπόμπευσης τόσων αθώων γυναικών ως οροθετικών μιλάει για συκοφαντία. Ο άνθρωπος που στέρησε την ελευθερία και σε ορισμένες τη ζωή, αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεξαν. 

Χάθηκε στη μετάφραση του ΥΠΕΞ το όνομα του Λοβέρδου, που παραχώρησε στην Ελλάδα το FBI. Πρώτα ήταν συκοφαντία, γιατί λογικά στο FBI υπάρχουν δάκτυλοι του ΣΥΡΙΖΑ και μετά εξέδωσε το ΥΠΕΞ ανακοίνωση ότι δεν την έκαναν εκείνοι τη μετάφραση, ήταν άλλοι, ήταν από το χωριό. Θα μας μπλέξουν σε κάνα πόλεμο καταλάθος αυτοί…

Από κοντά είναι κι οι άλλοι, όμως, δεν είναι μόνος του ο Ανδρέας του ΚΙΝΑΛ. Για τον Πατούλη και τον Άδωνι σχεδόν δεν ανοίγει ρουθούνι μέχρι στιγμής, μόνο ο Λοβέρδος παραπέμπεται. Την  ώρα που ο Πλεύρης μπλοκάρει την διαδικασία “ξεχνώντας” να ζητήσει στοιχεία από τις αμερικανικές Αρχές. Και ο Κυριάκος απαξιεί, εξάλλου 20,000 ευρώ κοστίζουν μόνο τα κηροπήγιά του. Αλλά ακόμη και με τη συγκάλυψη από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ, υπάρχει ο πάντοτε αστάθμητος παράγοντας που λέγεται κόσμος και πια δεν πιστεύουν τίποτε από το στόμα τους. Πολλώ δε μάλλον από το στόμα του Λοβέρδου.

Αν δεν πέσει από τη Novartis αυτή η κυβέρνηση, τότε θα τιμωρηθεί εκ των υστέρων εξαιτίας της. Είναι το σημαντικότερο σκάνδαλο των καιρών μας και θα πάρει μαζί του πολλούς, πολλούς αλαζόνες της πολιτικής.
 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…