Newsroom

Newsroom

Η νοσοκόμα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» που έγινε viral: «Ο εγκεφαλικός εγωισμός ξεπερνάει κάθε προσδοκία»

«Η ζωή είναι πολύτιμη αλλά προφανώς δεν το έχουν καταλάβει» σημειώνει η νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», η οποία συγκλόνισε με τη χθεσινή της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.  

259726230 10226818098381262 6304989454900896228 n 1

H χθεσινή  ανάρτηση της νοσηλεύτριας Σοφίας Μάντη από το Γεννηματάς έγινε viral. Η ίδια μιλώντας σήμερα στο Mega αναφερόμενη σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί τόνισε ότι «η ζωή είναι πολύτιμη αλλά προφανώς δεν το έχουν καταλάβει» προσθέτοντας ότι «δεν πίστευαν οι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ ότι θα τους συμβεί» κάτι τέτοιο.

Η Σοφία Μάντη δήλωσε στην ίδια εκπομπή: «Δεν υπάρχει γιατρειά και ελπίδα, αν νέοι άνθρωποι της ηλικίας μου δεν βάζουνε μυαλό, ο άλλος είναι 170 κιλά και λέει δεν πίστευα ότι θα μου συμβεί. Ρε άνθρωπε του λέω είσαι σε ομάδα υψηλού κίνδυνού. “Μακάρι να βγω ζωντανός, μακάρι” με παρακαλούσε. Του λέω “από εμένα εξαρτάται;” “Aπό εσάς εξαρτάται”» αναφέρει η νοσηλεύτρια.

«Βγάζοντας την στολή, μιλάμε την έστυβα, ήμουν χάλια σας λέω, πολύ, πολύ, πολύ και ταλαιπωρημένη. Σας λέω δεν έχουν την αίσθηση ότι η ζωή είναι ένα νήμα. Απλά δεν πιστεύουν ότι θα τους συμβεί» πρόσθεσε η Σ. Μάντη.

Όσον αφορά στα σχόλια εναντίον της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη χθεσινή της ανάρτηση, η νοσηλεύτρια πρόσθεσε:

«Καλά τα σχόλια είναι και πικρόχολα κάποιων αλλά δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, εγώ κάνω αυτό που πρέπει να κάνω. Οφείλω να είμαι εκεί και εγώ είχα πολύ θυμό, που ερχόντουσαν και τους ρωτούσα “εμβολιασμένος;” και απαντούσαν “Όχι, βέβαια”. Έπρεπε όμως εκεί πέρα, να διαχειριστώ τον δικό μου θυμό, ότι εγώ είμαι εκεί και πρέπει να φοράω αυτή τη στολή για να σε νοσηλεύσω γιατί είσαι βλάκας».

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…