Newsroom

Newsroom

Η νέα γεωγραφία της Αθήνας: «Πολύ κοντά στο Πολυτεχνείο» τα δικαστήρια της Ευελπίδων (video)

Όταν η πραγματικότητα χαλάει το αφήγημα για... «προεόρτια» ενόψει της επετείου της εξέγερσης της 17ης Νοέμβρη, τότε, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα

Screenshot 2022 11 16 172902

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ πρωινών εκπομπών και ιστοσελίδων που ανέφεραν ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης, υπήρξε εμπρησμός σε φορτηγό «πίσω από το Πολυτεχνείο».

Μάλιστα στα ρεπορτάζ υπήρξε επί τόπου στο σημείο πλήθος δημοσιογράφων, οι οποίοι υποστήριζαν ότι το σημείο όπου έγινε η έκρηξη βρισκόταν πολύ κοντά στο Πολυτεχνείο.

Τι κι αν το περιστατικό συνέβη σε μια περιοχή που απέχει περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το Πολυτεχνείο, πολύ πιο κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών  Βαλτινών και Καλλίστης, κοντά στην οδό Μουστοξύδη; Όταν η πραγματικότητα χαλάει το αφήγημα για… «προεόρτια» ενόψει της επετείου της εξέγερσης της 17ης Νοέμβρη, τότε, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.

Την καλύτερη απάντηση πάντως στα… μαχόμενα ρεπορτάζ των πρωινών εκπομπών την έδωσε με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο η ιστοσελίδα Luben.

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…