Η Νέα Δημοκρατία στοχοποιεί ως "φιλο-τρομοκράτες" στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Χωρίς έλεος και τέλος η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας κατά του ΣΥΡΙΖΑ...καθώς κάνουν τα πάντα για να στοχοποιήσουν στελέχη της αντιπολίτευσης ως "φιλο-τρομοκράτες"...στη προσπάθεια τους, να τους χτυπήσουν πολιτικά.

nea dimokratia 1

Χωρίς έλεος και τέλος η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας κατά του ΣΥΡΙΖΑ…καθώς κάνουν τα πάντα για να στοχοποιήσουν στελέχη της αντιπολίτευσης ως “φιλο-τρομοκράτες”…στη προσπάθεια τους, να τους χτυπήσουν πολιτικά.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ στα Νέα Σαββατοκύριακο, στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ορισμένα από τα οποία κατέχουν θέση σε κορυφαία όργανα του κόμματος και προέρχονται από τον λεγόμενο «δικαιωματικό» και «κινηματικό» χώρο, κατονομάζονται από την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ ως συμπαθούντες την τρομοκρατία.
Τα περισσότερα από τα στελέχη, τα οποία καλύπτει απολύτως η Κουμουνδούρου με απάντησή της, ανήκουν στην πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ και προέρχονται είτε από την ομάδα της Ανάσας (Ρόζα και ΑΚΟΑ) είτε από μικρότερες τάσεις όπως το Κοκκινοπράσινο.
Στην κορυφή της γαλάζιας λίστας βρίσκονται ο Νίκος Γιαννόπουλος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, ο οποίος υπερασπίστηκε τον αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα ως «αγωνιστή με ευγενή κίνητρα», καθώς και η Μάνια Μπαρσέφσκι, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία στη δίκη της 17Ν υπερασπίστηκε τον Σάββα Ξηρό επιμένοντας ότι πρόκειται για «δίκη φρονημάτων».
 Στη λίστα της ΝΔ είναι και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μπελαντής, ο οποίος ανήκει στην Αριστερή Πλατφόρμα, δηλαδή στη μειοψηφία του κόμματος. Είναι νομικός με ειδίκευση σε θέματα τρομοκρατίας και έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για την αποφυλάκιση των «πολιτικών κρατουμένων» Αλέκου Γιωτόπουλου και Δημήτρη Κουφοντίνα.
Στο στόχαστρο της ΝΔ μπαίνουν ακόμη τα μέλη της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος και Πάνος Λάμπρου, οι οποίοι στη δίκη της 17Ν υπήρξαν μάρτυρες υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη, ισοβίτη για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.  
Από το Κοκκινοπράσινο που αποτελούσε τάση προέρχεται ο Μανώλης Σαρρής, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα της ΝΔ μαζί με τους Τίτο Καρίμαλη, Γιώργο Μαρκατσέλη και Δημήτρη Καρακώστα, οι οποίοι είχαν υπερασπιστεί τον έτερο εκτελεστή της 17Ν Χριστόδουλο Ξηρό.
Η ΑΚΟΑ, από την οποία προέρχεται ο κ. Λάμπρου, όπως και η συνιστώσα Ρόζα διατηρούσαν πολύ στενούς δεσμούς με το Δίκτυο (Νίκος Γιαννόπουλος), που δεν αποτελεί ωστόσο  οργανικό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ. Με έδρα τα Εξάρχεια, το Δίκτυο υπήρξε ισχυρό κέντρο επεξεργασίας κινηματικών και «αναρχοαριστερών» ιδεών, με αιχμή πάντα την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ταμάγιο Πέρι: Καρχαρίας κατασπάραξε τον ηθοποιό των Πειρατών της Καραϊβικής – Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο

4b8dc6c6 pirates caribbean

Ταμάγιο Πέρι: Καρχαρίας κατασπάραξε τον ηθοποιό των Πειρατών της Καραϊβικής – Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο

Ο Ταμάγιο Πέρι ήταν επίσης επαγγελματίας σέρφερ, με τον καρχαρία να τον κατασπαράζει την ώρα…

Τραγωδία στη Νότια Κορέα: Πάνω από 15 νεκροί από πυρκαγιά σε εργοστάσιο κατασκευής μπαταριών λιθίου

κορεα

Τραγωδία στη Νότια Κορέα: Πάνω από 15 νεκροί από πυρκαγιά σε εργοστάσιο κατασκευής μπαταριών λιθίου

Λόγω της έντασης της πυρκαγιάς, οι διασώστες δυσκολεύονται να ταυτοποιήσουν τους νεκρούς

Σοκ στην Αχαΐα: Απείλησε ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα του και τα παιδιά του – Προσπάθησε να αυτοκτονήσει η 32χρονη (video)

ενδοοικογενειακή βία 1

Σοκ στην Αχαΐα: Απείλησε ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα του και τα παιδιά του – Προσπάθησε να αυτοκτονήσει η 32χρονη (video)

Μια 32χρονη γυναίκα στην Αχαΐα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της μετά από απειλές…