Η Νέα Δημοκρατία παραδέχεται το φακέλωμα πολιτών

Άλλη μια δήλωση που αποδεικνύει ότι η Κρατική Ασφάλεια λειτουργεί σαν παράρτημα του Μαξίμου. 

4950603

Μετά την αποκάλυψη του ονόματος του ανθρώπου που συνελήφθη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης το μεσημέρι της Κυριακής από τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, σήμερα, άλλος ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραδέχτηκε σε τηλεοπτική εκπομπή πως η Ασφάλεια είναι παράρτημα του Μαξίμου και πως το φακέλωμα μοιάζει να είναι η πάγια τακτική της Κυβέρνησης.

Ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στo Kontra, παραδέχτηκε πως το non paper του Μαξίμου εμπεριείχε τα στοιχεία του συλληφθέντα, στοιχεία που θα μπορούσε να έχει αντλήσει μόνο από την κρατική Ασφάλεια και που θα έπρεπε να παραμένουν εκεί και στη Δικαιοσύνη, αλλά τελικά δίνονται παρανόμως στη Νέα Δημοκρατία, η οποία μάλιστα τα χρησιμοποιεί για να στοχοποιήσει όποιον και όπως επιθυμεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε «Πράγματι μέσα στο συγκεκριμένο non paper είχε το ονοματεπώνυμο αυτού του παιδιού. Ότι αυτό το παιδί είχε απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν λόγω του ότι ήταν ένας εκ των συλληφθέντων στην περίπτωση διαμαρτυρίας υπέρ του Κουφοντίνα στο Υπουργείο Υγείας πριν από λίγες ημέρες. Το παιδί είναι αυτό και προφανώς δεν ήταν ένας εκ των οικογενειαρχών απ΄ αυτούς που είπαν ότι πήγαν οι αστυνομικοί και έδερναν τους οικογενειάρχες».

Και συνέχισε λέγοντας «Τα κόμματα στέλνουν αυτά που θέλουν να στείλουν και καλά κάνουν. Είναι θέμα βουλευτή από εκεί και πέρα το τι θα πει ανάλογα με τις απόψεις του και ανάλογα με τις απόψεις του και τι θα πει και τι θα βγάλει στον αέρα. Δε λέγονται τα πάντα απ’ τις πληροφορίες που μας στέλνουν τα κόμματα. Κάποια πράγματα είναι και για μη λέγονται δημόσια», ενώ στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τον κ. Κυρανάκη είπε πως «Το παιδί, ο Κώστας ο Κυρανάκης τον οποίο τον εκτιμώ, πήρε κάποιες πληροφορίες από εκεί μέσα και έχει και τη δική του πολιτική άποψη. Αν με ρωτάτε εμένα, αν έβγαινα σε κάποια εκπομπή δε θα τα έλεγα».

Και πρόσθεσε «Το πρόσωπο του παιδιού αυτού έπαιζε παντού. Άρα ο κ. Κυρανάκης δεν έκανε κάποιο λάθος. Το παιδί αυτό έπαιζε σε όλα τα sites, το παιδί αυτό είναι γνώριμο, το γνωρίζουμε πλέον και θα μπορούσε να τον αναγνωρίσει κάποιος». Γεγονός επίσης ψευδές και παραπλανητικό, αφού σε όλα τα βίντεο που κυκλοφόρησαν το πρόσωπο του συλληφθέντα δε φαινόταν καθαρά, διότι τα βίντεο ήταν τραβηγμένα από κάποια απόσταση. Ακόμη όμως και αν το πρόσωπο του φαινόταν, θα ήταν αδύνατο ο κόσμος να γνώριζε το όνομα του ή τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Δεν απάντησε προφανώς ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε εύλογες ερωτήσεις όπως το πώς είναι δυνατόν το Μαξίμου να έχει στη διάθεση του και μάλιστα τόσο σύντομα μετά τη σύλληψη του. Με ποιο τρόπο ενημερώνεται από την κρατική ασφάλεια καθημερινά, παραβιάζοντας τα προσωπικά δεδομένα που θα έπρεπε να είναι γνωστά μόνο στη Δικαιοσύνη και όχι στον οποιονδήποτε βουλευτή για να τα αξιοποιήσει όπως εκείνος θέλει.

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…