Η ΝΔ στηρίζει Αγοραστό και επίσημα – Τι δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης

Φαίνεται δεν ήταν αρκετό ότι πνίγηκε ο κάμπος για να αποσύρει τη στήριξη της

4822081 1

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απάντησε θετικά σε ερώτηση αν η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να στηρίζει την υποψηφιότητα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλία, βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια που έλεγαν ότι θα αποσύρει τη στήριξη της.

Φαίνεται πως οι δεν είναι τόσο εύκολο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «αδειάσει» τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, όπως έκανε με άλλους και άλλους (βλέπε Πατούλη) παρά το γεγονός ότι ο θεσσαλικός κάμπος πνίγηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια με τις ευθύνες της περιφέρειας να είναι σίγουρα μεγάλες.

Ο Κώστας Αγοραστός σε συνέντευξη του σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΙ φάνηκε εκτός τόπου και χρόνου, χωρίς να έχει καταλάβει μάλλον το μέγεθος της ζημιάς και προσπαθώντας να δικαιολογήσει με κάθε τρόπο την ανυπαρξία υποδομών.

«Κανένα ευρώ δεν δόθηκε αλλού, εκτός από έργα», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας σχετικά με τις δράσεις της περιφέρειας πριν από την κακοκαιρία Daniel ενώ σε έντονο ύφος δήλωσε πως είναι «θύμα» και πως το στοχοποιούν με ψέματα.

Ο Κ. Αγοραστός χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη και επιβεβλημένη» την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, προκειμένου όπως είπε «να σταματήσουν τα τερατώδη ψέματα και να λάμψει η αλήθεια».

Ερωτηθείς για την κατάρρευση της γέφυρας του Ξηριά, έξι μόλις μήνες μετά την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων, ο Κ. Αγοραστός υποστήριξε πως οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας αφορούσαν την ενίσχυση της κοίτης του ποταμού.

«Η γέφυρα έπεσε γιατί δεν άντεξε το φαινόμενο» είπε ο κ. Αγοραστός ενώ για την περίπτωση του Ενιπέα διευκρίνισε πως «δεν είναι αρμόδια η Περιφέρεια», αναφέροντας παράλληλα πως κάθε έργο έχει κωδικό και εντάσσεται στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, ψηφίζεται από το περιφερειακό, την οικονομική επιτροπή και παρακολουθείται από ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ακολούθως υποστήριξε πως όποιο έργο έγινε άντεξε καταλήγοντας ότι ο ίδιος έχει «στοχοποιηθεί και με σταυρώνουν καθημερινά».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…