Η ΝΔ να απαντήσει αν συμφωνεί με τα εξώδικα σε εφημερίδες

Από πολιτικό λάθος σε πολιτικό λάθος βαδίζει το Μάξιμου (δείχνοντας και τον εκνευρισμό του) από το συμβάν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και μετέπειτα που έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους αποδεικνύοντας ότι το πολιτικό αφήγημα της στοχοποίησης της Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ ή του Κώστα Βαξεβάνη, έχει κοντά ποδάρια. Ειδικά όταν το θύμα είναι ο κουρασμένος από τα μνημόνια, τη διαρκή λιτότητα και το άνοιξε κλείσε της κοινωνίας μέσα στην πανδημία.

Νέα Δημοκρατία

Αυτήν τη φορά με αφορμή το ένταλμα σύλληψης του εκδότη του Documento, επειδή η εφημερίδα δημοσίευσε το εξώδικο που της έστειλαν 22 αστυνομικοί της ΓΑΔΑ (για ρεπορτάζ της, παρακαλώ, για βασανισμούς πολιτών από αστυνομικούς) παραβιάζοντας (δήθεν) τα προσωπικά δεδομένα των αστυνομικών, το γραφείο Τύπου της ΝΔ εξέδωσε μια ανακοίνωση (απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ) μέσω της οποίας διαπιστώνει ότι «H ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Βαξεβάνη δεν κρύβεται πλέον. Είναι απόλυτη. Δεν ξέρουμε ποιος δίνει γραμμή σε ποιον. Και πόσα τους συνδέουν».

Θα μπορούσε κάποιος να απαντήσει ότι ξέρουμε και μάλιστα on camera ότι ο κ. Μητοτσοτάκης είναι εκείνος που δίνει ραβασάκια, για παράδειγμα on air στον Άρη Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο του Σκάι ή οδηγίες που αναρτώνται στα γραφεία ειδήσεων της ΕΡΤ ή που εκ παραδρομής δημοσιεύονται σε φιλικά προς τη ΝΔ site.

Αλλά η Αξιωματική Αντιπολίτευση στην ανακοίνωσή της επισημαίνει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον που θα είχε αξία να απαντηθεί από το Μαξίμου:  ότι «ζούμε στη χώρα που το γραφείο του κ. Μητσοτάκη δίνει με non paper τα προσωπικά στοιχεία και τα πολιτικά φρονήματα του ανθρώπου που ξυλοκοπήθηκε αναίτια από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη και δυο εβδομάδες μετά ο κ. Χρυσοχοΐδης βάζει αστυνομικούς να μηνύσουν τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης επειδή δημοσίευσε επώνυμες καταγγελίες για βασανιστήρια από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ».

Επ’ αυτού δεν απαντά η ΝΔ προφανώς επειδή είναι Κυριακή και λόγω «ανεμελιάς» θα έχουν άλλες δουλειές οι άνθρωποι. Όσο και να θέλουν όμως να εμφανίσουν ως πρόβλημα τη μια την Αντιπολίτευση, την άλλη τις εφημερίδες και την επομένη τον δημοσιογράφο απέναντί τους πλέον βρίσκεται ο απλός κόσμος και δυστυχώς γι αυτούς και η περίφημη μεσαία τάξη που δεν έχει καμία διάθεση να την ξυλοφορτώνουν μια μερίδα ένστολων του Χρυσοχοΐδη που μετά (με εντολή Μαξίμου) επιχειρούν με εξώδικα να φιμώσουν τη δημοσιογραφική έρευνα.

Η ΝΔ έχει υποχρέωση να απαντήσει και σε κάτι ακόμη: συμφωνεί με τα εξώδικα από τη ΓΑΔΑ σε εφημερίδες επειδή διαφωνούν με το ρεπορτάζ που δημοσίευσαν; Το ερώτημα φυσικά απευθύνεται και στην ΕΣΗΕΑ.

Πηγή:Documentonews

Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη με το γιο του μετά την επική πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη

6192810

Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη με το γιο του μετά την επική πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι και κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του…

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης παρουσιάζει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, με παρόντα τον Τσίπρα

6187950

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης παρουσιάζει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, με παρόντα τον Τσίπρα

Ο πρώην πρωθυπουργός θα «στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη…

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…