Η ΝΔ «κάλεσε» στη Βουλή σύμβουλο του Μπακογιάννη που διαδήλωνε με τον Κασιδιάρη (Video)

Τη γνώμη της Δήμητρας-Ινέζ Αγγελή-Λυκούδη, προέδρου της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, έκρινε σκόπιμο να ζητήσει για το αντεργατικό νομοσχέδιο η κυβερνητική πλειοψηφία.

Η πρόεδρος της Συνομοσπονδίας και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας είχε απασχολήσει την επικαιρότητα μετά από καταγγελία του επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» και εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, για συμμετοχή σε ρατσιστική συγκέντρωση το 2011 παρέα με τον καταδικασμένο ναζί, Ηλία Κασιδιάρη. Αποτέλεσμα της καταγγελίας του Ν. Ηλιόπουλου ήταν η καρατόμηση της κ. Αγγελή – Λυκούδη από την θέση της εντεταλμένης συμβούλου Παιδείας, με αντάλλαγμα -όπως σχολιάζουν καλά ενημερωμένες πηγές- τον διορισμό της στην «Αθηναϊκό Αέριο ΑΕ».

Την Τρίτη, κατά την πρώτη συζήτηση του επίμαχου νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, αποφασίστηκαν οι φορείς που έπρεπε να τοποθετηθούν επί των ρυθμίσεων. Ανάμεσα σε αυτούς που αποτέλεσαν πρόταση της ΝΔ εντοπίζεται και η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος. Μάλιστα, η πρόταση δεν διατυπώθηκε από τον εισηγητή της ΝΔ, αλλά από τον πρόεδρο της Επιτροπής, Β. Οικονόμου. Σύμφωνα με τα πρακτικά, ο Β. Οικονόμου είπε: «Κάποια από αυτά που ακούσατε τα είπε και η Νέα Δημοκρατία. Να προσθέσω εγώ και την ΠΟΜΕΝΣ, καθώς και την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος και να φτιάξουμε μια λίστα κάνοντας μία συγκέντρωση των φορέων».

Ως εκ τούτου, στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής τον λόγο πήρε η κ. Αγγελή – Λυκούδη, η οποία ήταν μία εκ των ελάχιστων εκπροσώπων που εκφράστηκαν θετικά για το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου. «Μας γέμισε ελπίδα και χαρά αυτή η νομοθετική ρύθμιση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Ποια είναι η Δήμητρα – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη

Η κυρία με τα δύο ονόματα και τα ισάριθμα επώνυμα είναι πούρα «μακεδονομάχος» χωρίς ιδιαίτερες αναστολές ως προς τη συμμετοχή σε συγκεντρώσεις με φασιστικά στοιχεία. Όπως είχε αποκαλύψει ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», η Δήμητρα – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη έλαβε μέρος το 2011 σε ρατσιστική συγκέντρωση που εξελίχθηκε σε πογκρόμ κατά μεταναστών, παίρνοντας τον λόγο και ζητώντας να «καθαρίσει η περιοχή». Μάλιστα, η συνείδηση της κ. Λυκούδη της επέτρεψε να μιλήσει αμέσως μετά το σύνθημα «το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει».

Η ανάρτηση του Ν. Ηλιόπουλου:

Επιπλέον, η κ. Αγγελή – Λυκούδη έδωσε το «παρών» τον Φεβρουάριο του 2018 στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, βγάζοντας έναν πύρινο λόγο ανάμεσα σε σημαίες, λάβαρα και γραφικές φιγούρες, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε πρόσφατα! «Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι πάντα ελληνική» βροντοφώναξε κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Δείτε το βίντεο:

Καρατόμηση από Μπακογιάννη, αλλά…

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η καταγγελία του Ν. Ηλιόπουλου, ο δήμαρχος Αθηναίων αναγκάστηκε να την καρατομήσει από τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου χωρίς όμως να της ζητά να παραδώσει την έδρα της δημοτικού συμβούλου. Μετά το… μερικό ξήλωμα, η κ. Αγγελή – Λυκούδη διορίστηκε πρόεδρος της -κατά τις πληροφορίες- αδρανούς ΑΕ του Δήμου, «Αθηναϊκό Αέριο». Πηγές της αντιπολίτευσης σχολιάζουν στο documentonews.gr πως ο Κ. Μπακογιάννης προέβη στον συγκεκριμένο διορισμό προκειμένου να διατηρήσει τις ισορροπίες στη «γαλάζια» πολυκατοικία του Δήμου.  

Πηγή: documentonews.gr

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης