«Η ΝΔ δεν απειλείτε ούτε εκβιάζεται… » απλά προσκυνά!

Οταν ο  Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να σηκώσει το λάβαρο του ανένδοτου σε μία δήθεν διαπλοκή την οποία διακρίνει μόνο αυτός και η επικίνδυνη παρέα του. Το  πύρινο τουί του Kυριάκου Μητσοτάκη το 2017 που έφερε  ρίγος... στους οπαδούς της εμπροσθοβαρούς μεταρρυθμιστικής ατζέντας που προωθούσε όταν ήταν αξιωματική αντιπολίτευση μέχρι να γίνει κυβέρνηση.

ek mitsay

Ο πρωθυπουργός, που ηγήθηκε της προσπάθειας που έδωσαν οι ολιγάρχες των μίντια για να μην πληρώσουν στο ελληνικό δημόσιο, και το κόμμα του η ΝΔ  χρωστά εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες, είχε ανακαλύψει  τη διαπλοκή στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Στο πύρινο τwitter του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε γράψει:

«Αναδεικνύεται η νέα διαπλοκή στο πρόσωπο του κ.Σαββίδη. Στέλνω μήνυμα σε όλα τα οικονομικά συμφέροντα. Η ΝΔ δεν απειλείται & δεν εκβιάζεται.»

Μετά την σημερινή τροπολογία εξπρές ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει  ότι μοναδική του αποστολή είναι να προστατεύσει τα κεκτημένα και τα συμφέροντα του τέρατος της διαπλοκής που στήριζε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Μητσοτάκης προτίμησε να κλονίσει ηθικά την Κυβέρνηση του παρά να κλονίσει τις σχέσεις του με την ολιγαρχία-μιντιάρχες-εκδότες-που τον στήριξαν για να βγει κυβέρνηση στήνοντας παράλληλα έναν προπαγανδιστικό μηχανισμό που αντιμάχεται τον αγώνα στο να καμφθεί και η οποιαδήποτε αντικυβερνητική φωνή για το επιτελικό κράτος που θέλει. 
 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…