Newsroom

Newsroom

Η ναζιστική συμμορία συνεχίζει να προκαλεί

Συμπτωματικά oι Γερμανοί νεοναζί βρέθηκαν στη φλεγόμενη δομή προσφύγων.

5044698 0

Μπορεί η ομάδα των Γερμανών, Αυστριακών και Γάλλων μελών της συμμορίας – οργάνωσης GENERATION IDENTITAIRE («Γενιά της ταυτότητας») να έσπευσε να φύγει από το νησί, ομάδες όμως ακροδεξιών συνεχίζουν να βρίσκονται στη Μυτιλήνη και ως «δημοσιογράφοι πατριωτικών μέσων ενημέρωσης» να δρουν και να προσπαθούν να στήσουν μια προβοκάτσια μέσω της γνωστής μεθόδου της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Σε αυτό βοηθά, όπως όλα δείχνουν, και η δικτύωσή τους με ντόπιους ομοϊδεάτες τους.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του stonisi.gr, o λόγος αφορά σε τρεις Γερμανούς, τον Oliver Kirchner στέλεχος της δεξιάς πτέρυγας του ακροδεξιού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» – Alternative für Deutschland (AfD) που έχει προκαλέσει αμφισβητώντας το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Ναζί ενώ έχει προβεί και σε μια σειρά άλλες αντισημιτικές ενέργειες, τον Oliver Flesch ο οποίος διατηρεί ένα ακροδεξιό κανάλι στο You Tube, και τέλος έναν τρίτο άγνωστο που τους ακολουθεί και ο οποίος μιλά καλά Ελληνικά.

Οι τρεις αυτοί χθες Σαββάτο το μεσημέρι επιχείρησαν να δημιουργήσουν θέμα στην πλατεία Σαπφούς στη διάρκεια της αντιφασιστικής διαδήλωσης. Νεαροί διαδηλωτές οι οποίοι τους αντιλήφθηκαν τους κυνήγησαν ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φυγαδεύτηκαν από αστυνομικούς. Μάλιστα ο Oliver Flesch με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρεται στο γεγονός υποστηρίζοντας ότι «δέχθηκε επίθεση από 20 με 25 αντιφασίστες. Οι ευχαριστίες μας πάνε στην Ελληνική Αστυνομία που μας έβγαλε από εκεί».

Πάντως όπως φαίνεται από την ίδια πηγή, οι τρεις ακροδεξιοί απήλθαν από τη χώρα μας…

Και ξαφνικά στη φωτιά

Κι ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι έφυγαν από το ξενοδοχείο προκειμένου να φύγουν από το νησί ξαφνικά στις 8.30 το βράδυ βρέθηκαν στη φωτιά στον Καρά Τεπέ που κατέκαψε τη δομή εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας προσφύγων «One Happy family».

Εκεί ακούστηκαν να «ενημερώνουν» δημοσιογράφους διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις ότι η δομή «κάηκε γιατί ανήκε σε μια ΜΚΟ που έφερνε λαθρομετανάστες από την Τουρκία». Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες παρουσίαζαν την άποψη αυτή ως αποτέλεσμα «ιδιωτικής δημοσιογραφικής έρευνας».

Αμέσως μετά με ταξί με το οποίο μετακινούνται έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…