Newsroom

Newsroom

Η Ναταλία Γερμανού μιλάει για πρώτη φορά για τη συνέντευξη με τον Μητσοτάκη: «Εκείνος επέλεξε να έρθει» (video)

Τι είπε για Άδωνη Γεωργιάδη που «δεν ορρωδεί προ ουδενός»

Βάλαμε τη Ναταλία Γερμανού τη Νατάσα Γιάμαλη να τα πουν για πρώτη φορά μαζί και δεν το μετανιώσαμε 14 57 screenshot

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Ναταλία Γερμανού κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε από κοινού με τη Νατάσα Γιάμαλη στη Radcast και τη δημοσιογράφο Χρύσα Λύκου, σχετικά με την περιβόητη συνέντευξη που είχε πάρει πριν λίγους μήνες από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι δέχτηκε οργισμένα σχόλια από πολλούς τηλεθεατές της, η Ναταλία Γερμανού εξήγησε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός επέλεξε να έρθει στην εκπομπή, ενώ ως κύριο στόχο είχε το να μιλήσει για το κέντρο των γυναικοκτονιών που είχε εγκαινιάσει το προηγούμενη ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νατάσα Γιάμαλη και Ναταλία Γερμανού μιλούν για πολιτική, #metoo και πατριαρχία αποκλειστικά στη Radcast (video)

«Του πρωθυπουργού η εμφάνιση ήταν πιο ξαφνική. Ήταν λίγο πιο της τελευταίας στιγμής. Πάντα είναι τιμητικό να επιλέγει την εκπομπή σου ο Πρωθυπουργός μιας χώρας, δεν αντιλέγει κανείς.

Ήμουν αγχωμένη, είχα πάρα πολύ άγχος. Δεν ήμουν και προετοιμασμένη, ήταν πιο πολύ αυτοσχεδιαστική η κουβέντα. Το πιο βασικό ήταν ότι εκείνος ήθελε περισσότερο να μιλήσει για το έργο που έχει κάνει όσον αφορά το κέντρο για τις γυναικοκτονίες, το οποίο είχε εγκαινιάσει το προηγούμενο βράδυ πριν την εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα μίλησε και για τη συνέντευξη με τον Άδωνη Γεωργιάδη, πλέκοντάς του μάλιστα το εγκώμιο σχετικά με το ότι είναι διατεθειμένος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, χωρίς αντιρρήσεις.

«Η συνέντευξη με τον Άδωνη ήταν διαφορετική. Ήταν μια πρόσκληση που του είχα κάνει γιατί στον Αντιπρόεδρο, τον υπουγό Ανάπτυξης, ήθελα πραγματικά να θέσω κάποιες ερωτήσεις, τις οποίες τις έθεσα όλες χωρίς καμία αντίρρηση από μέρους του. Η Νατάσα τον έχει φιλοξενήσει πολλές φορές και γνωρίζει καλά ότι ο κ. Γεωργιάδης “δεν ορρωδεί προ ουδενός”, όχι δε λέει και πραγματικά είναι έτοιμος να απαντήσει σε ό,τι και να τον ρωτήσεις με μια ακαταμάχητη ετοιμότητα και μπορεί να σε πείσει αν προσπαθήσει πολύ ότι τώρα που μιλάμε, έξω ο ήλιος λάμπει», είπε χαρακτηρστικά.

Δείτε το απόσπασμα μετά το 14.45:

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…