Η Ναταλία Γερμανού απαντά στις χυδαιότητες Γεωργιάδη κατά Κανάκη και «καταδικάζει» τον Καραμανλή

«Ο Υπουργός Μεταφορών οφείλει να ξέρει τα πάντα. Για την ασφάλειά μας είναι υπεύθυνος όχι για την ψυχαγωγία μας.» απάντησε ξεκάθαρα η Ναταλία Γερμανού

ναταλία γερμανού

Την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού προκάλεσε το χυδαίο σχόλιο που έκανε ο Άδωνης Γεωργιάδης αναφορικά με τα όσα είπε χθες ο Αντώνης Κανάκης.

Αρχικά, ο Άδωνης Γεωργιάδης επέλεξε να υπερασπιστεί τον Άρη Πορτοσάλτε από την δριμεία κριτική που του άσκησε ο Αντώνης Κανάκης, επιτιθέμενος στον παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, και κατηγορώντας τον ότι δεν πρέπει να μιλάει γιατί είχε δίπλα του τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Ζούμε σε μία Χώρα για να το πω απλά, που για το αριστερό TL είναι πολύ λογικό ο Κανάκης να μην γνωρίζει ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά και εξευτέλιζε γυναίκες ο κολλητός και καθημερινός του συνεργάτης, αλλά είναι απαράδεκτο ο Υπουργός να μην ξέρει τί κάνει ο Σταθμάρχης στη Λάρισα» έγραψε αρχικά ο Γεωργιάδης.

Το παραπάνω tweet, προκάλεσε την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού, η οποία «κούνησε» το δάχτυλο στον Γεωργιάδη και του ξεκαθάρισε ότι το θέμα που πρέπει να απασχολεί είναι εάν ο Καραμανλής μπορούσε να ανταποκριθεί ή όχι, στο καθήκον του.

«Κύριε Υπουργέ -με κάθε σεβασμό, αν οι ζωές των πολιτών, εξαρτώνταν από τις σεξουαλικές ανωμαλίες του συνεργάτη των Αρβύλα να το συζητούσαμε. Αλλά ο Υπουργός Μεταφορών οφείλει να ξέρει τα πάντα. Για την ασφάλειά μας είναι υπεύθυνος όχι για την ψυχαγωγία μας.»

Δείτε εδώ το σχετικό tweet:

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ 2048x1365 1

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας 19χρονης από…