Η Μπέσυ Μάλφα δεν έκρυψε τη συγκίνηση της: Με παραλύει η παιδοφιλία (video)

Η Μπέσυ Μάλφα βρέθηκε στο «Πρωινό» και μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις τοποθετήσεις του Αλέξη Κούγια.

1 45

«Είμαι πολύ ταραγμένη, αισθάνομαι ότι δε μπορώ να αναπνεύσω. Αλλά από την άλλη αισθάνομαι πως έρχεται ένα φως και πρέπει να αγωνιστούμε για αυτό. Είναι σοκαριστικά όλα από την αρχή, εκείνο όμως που με παραλύει είναι η παιδοφιλία. Με επηρεάζει πολύ. Η δουλειά μας είναι η ίαση της ψυχής και θεωρώ πως είναι πολύ καλό που έχει πέσει πάνω μας αυτό.

Συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα. Υπήρχαν φήμες, αλλά επειδή ήταν φήμες δε μπορείς να τις πιστέψεις. Έχω ακούσει πολλά για πολλούς. Και για μένα. Δε μπορώ εύκολα να πιστέψω κάτι. Παρόλα αυτά, αυτές οι φήμες με βοήθησαν να είμαι επιφυλακτική απέναντι σε κάποιους ανθρώπους και συνεργασίες… Ακούω προσεχτικά και ερευνώ. Το θέμα δεν είναι αν μου έχει συμβεί εμένα αντίστοιχο περιστατικό. Το θέμα είναι αυτοί που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν», είπε δακρύζοντας μιλώντας στο Πρωινό.

«Θέλει πάρα πολύ δύναμη να εκτεθείς ή να εκθέσεις έναν άνθρωπο. Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό είναι ήρωες. Η συγγνώμη ενός ανθρώπου που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το καλό από το κακό δεν μετράει», πρόσθεσε. 

Για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια είπε: «Θέλω να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο. Υπάρχει επαγγελματίας στρέιτ; Σε τι αναφέρεται; Είναι όλα επάγγελμα στη ζωή; Αν έχει διαβάσει Κικέρωνα, η ρητορική πρέπει να στηρίζεται σε πολύ σημαντικά επιχειρήματα και όχι σε κάτι αστείο. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός ενός ανθρώπου υπάγεται στην ατομική του ελευθερία. Άρα φτάνουμε πάλι στο Σύνταγμα. Όλοι θα προσπαθήσουν να θολώσουν το τοπίο. Αλλά δε θολώνει».

 

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…