Newsroom

Newsroom

Η Μπακογιάννη διασώζει ξανά τη ΝΔ λέγοντας για τον Μπογδάνο όσα δείλιασε να πει η κυβέρνηση

Αιχμή για τη φοβική στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη η δήλωση Μπακογιάννη

mitsotakis mpakogianni Medium

Καταπέλτης ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη σε ανάρτησή της για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, εκθέτοντας ταυτόχρονα τη φοβική στάση της κυβέρνησης και της ηγεσίας του κόμματος απέναντι στον βουλευτή.

Λίγο μετά το «χάδι» του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου προς τον Μπογδάνο, η Ντόρα Μπακογιάννη προχώρησε σε μια καυστική δήλωση με την οποία αδειάζει τον ακροδεξιό βουλευτή, αλλά εμμέσως πλην σαφώς αποτελεί αιχμή και προς τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

Η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη έχει ως εξής:

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι χρειάζονται πολιτικές ένταξης και κοινωνικής ισορροπίας στην Αθήνα. Μιλάμε για πολιτικές που ακολουθούνται σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα το έχει ήδη κάνει μια φορά επιταχυμένα πριν από 15-20 χρόνια με την ένταξη των Αλβανών και άλλων μεταναστών.

Όμως η δήλωση Μπογδάνου ήταν ένα βαρύτατο πολιτικό και ηθικό ατόπημα. Τουλάχιστον ζήτησε συγγνώμη. 
Να ξεκαθαρίσουμε όμως ότι η φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη έχει σταθερές αρχές και αξίες στις οποίες τέτοιες δηλώσεις δεν χωρούν ούτε γίνονται ανεκτές. 

Η φιλελεύθερη παράταξη της @neademokratia έχει ξεκάθαρες αρχές και ο ρατσισμός δεν εμπεριέχεται σε αυτές τις αρχές, ούτε γίνεται ανεκτός».