Η μουσική επιστρέφει – Ο Μίλτος Πασχαλίδης στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Μετά από μια αναγκαστική παύση, ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεκινά και πάλι τις παραστάσεις του στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

μιλτος4

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μετράει ήδη μια σειρά επιτυχημένων live εμφανίσεων στις οποίες τραγούδησε τα άπαντα και έτσι υπόσχεται να συνεχίσει και τώρα.

Με αναδρομή στους 14 δίσκους του, στις συνεργασίες με τους φίλους- παρόντες και απόντες, σε τραγούδια αγαπημένα αλλά και σε “παραπονεμένα”.

Από το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου ανταμώνουμε ξανά στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου και συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε.

Με συνοδοιπόρους τους: Θύμιο Παπαδόπουλο στα πνευστά, τον Παρασκευά Περισυνάκη στη λύρα και το μαντολίνο, τον Γιάννη Μπελώνη στο πιάνο, τον Δημήτρη Μουτάφη στο μπάσο, τον Ηλία Δουμάνη στα τύμπανα, τον Πασχάλη Κολέντση στον ήχο και το Μανώλη Μπράτση στα φώτα.

Με δίψα για τραγούδι και λαχτάρα για επικοινωνία δια ζώσης.

Καλή αντάμωση!

*Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο. Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών: Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…