"Η Μητέρα του Σκύλου" στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Μία ανώνυμη γυναίκα προσπαθεί να επιβιώσει στις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες ανέχειας, που χαρακτηρίζουν την ελληνική πραγματικότητα μέσα στην ιστορία της. Προκειμένου…

mitera tou skilou

Μία ανώνυμη γυναίκα προσπαθεί να επιβιώσει στις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες ανέχειας, που χαρακτηρίζουν την ελληνική πραγματικότητα μέσα στην ιστορία της. Προκειμένου να τα καταφέρει, λέει και κάνει πράγματα στα οποία δεν συμφωνεί πραγματικά. Δεν σταματά όμως εκεί, αλλά συνεχίζει να μάχεται, ακόμη και αν χρειαστεί να βρει καταφύγιο σε μια δική της πραγματικότητα. «Έπρεπε να κολακεύω για να επιζήσω, και επέζησα» εξομολογείται στο φανταστικό κοινό της.

Η Ραραού του Παύλου Μάτεσι ζωντανεύει μέσα από τις σελίδες του μυθιστορήματός του στη σκηνή, σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη, ενώ το βασικό γυναικείο πρόσωπο της ιστορίας ερμηνεύει η Δήμητρα Χατούπη. Αφού παρουσιάστηκε ήδη με επιτυχία «Η Μητέρα του Σκύλου» στο Σύγχρονο Θέατρο, τώρα θα συνεχίσει την πορεία της για τρεις ακόμη παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, 20, 21 και 22 Μαρτίου.

Ερμηνεύουν επίσης οι ηθοποιοί: Νίκος Γιαλελής, Γιάννης Δρίτσας, Χρήστος Ευθυμίου, Ηλίας Ζερβός, Στεφανία Κριεζή, Μαριλίτα  Λαμπροπούλου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Έφη Ρευματά, Ελίνα Μάλαμα, Άννα Κολιοφώτη.

Info:

Στις 20, 21, 22 Μαρτίου 2015
«Η Μητέρα του σκύλου»
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 34, 210.4143300
Τιμές Εισιτηρίων: 22, 18, 15 (φοιτητικό)

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…