Newsroom

Newsroom

Θάνατος 3 παιδιών στην Πάτρα: «Η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει» – Νέα δεδομένα από τον καινούργιο δικηγόρο της οικογένειας

«Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονοήσαν ότι, όταν το ζευγάρι ήταν να χωρίσει, η μητέρα έκανε κάτι στο παιδί, για να γυρίσει πίσω ο πατέρας. Όμως, η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει».  

xxjvwryrwb620e01af17f85 2

Μια εντελώς διαφορετική εκδοχή έφερε στο φως της δημοσιότητας ο νέος δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, σε ότι αφορά τις σχέσεις μεταξύ των δυο γονιών.

Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονοήσαν ότι, όταν το ζευγάρι ήταν να χωρίσει, η μητέρα έκανε κάτι στο παιδί, για να γυρίσει πίσω ο πατέρας. Όμως, η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει».

Σε ότι αφορά την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα το ζευγάρι, ο νέος δικηγόρος δήλωσε ότι πενθούν για τα παιδιά τους, ακόμα και αν δέχονται απειλές: «Επίσης, βγήκαν και τους κατηγορήσαν που πήγαν σε μία συναυλία, αφού είχαν χάσει τα δύο τους παιδιά. Το ξέρετε ότι πήγαν στη συγκεκριμένη συναυλία, για να συναντήσουν τον τραγουδιστή, προκειμένου να διοργανωθεί συναυλία για το τρίτο παιδί, που ήταν άρρωστο; Ο πόνος των ανθρώπων εκφράζεται διαφορετικά. Πήγα στο σπίτι τους και είχε φωτογραφίες των παιδιών που πέθαναν, είναι σε όλους του τοίχους του σπιτιού».

Τέλος, ο νέος δικηγόρος που ξεκαθάρισε ότι δεν αντικαθιστά τον παλιό, αναφέρθηκε στο βίντεο, το οποίο είχε τραβήξει η μητέρα από τα επεισόδια που πάθαινε η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Υπάρχει ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται, δυστυχώς,, τι συμβαίνει στο τρίτο παιδί. Σε αυτό, η Τζωρτζίνα ανεβάζει πάρα πολλούς σφυγμούς και μετά ξαφνικά πέφτουν απότομα. Αυτό το έχουν πει οι γιατροί και από την Πάτρα και από το Ωνάσειο, όπου πέθανε το κορίτσι. Αυτό αποδεικνύει πως πρέπει να φύγουν κάποιες “σκιές” που φωτογραφίζουν τη μητέρα, καθώς αυτός είναι ο μηχανισμός που έκανε το παιδί να αποβιώσει».

«Ήδη έχω έρθει σε επαφή με καρδιολόγους. Κάποια πράγματα δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί αυτές τις ανακοπές. Δυστυχώς, με όλους τους γιατρούς που έχω έρθει σε επαφή, μου λένε πως σαφέστατα υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα» κατέληξε ο κ. Λύτρας.

 

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…