Η Microsoft κάνει… check-in 15 εκατομμυρίων στη Foursquare

[…]

foursquare

Ένα deal ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων με τη Microsoft, στο πλαίσιο εταιρικής συνεργασίας, ανακοίνωσε η Foursquare, για την παροχή της βάσης δεδομένων της ώστε αυτή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη μηχανή αναζήτησης Bing.

Πρόκειται για μία συμφωνία που φημολογείτο για αρκετό καιρό, όμως τώρα γίνεται και επισήμως πράξη, και ανοίγει νέους ορίζοντες για τη Microsoft στο κομμάτι των mobile εφαρμογών, όπου έχει μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, και κυρίως την Αpple, ενώ είναι σημαντική και για τη Foursquare, που καθιερώνεται πλέον ως η πλέον επιτυχημένη υπηρεσία εντοπισμού τοποθεσίας στο Διαδίκτυο.

Τα αμέτρητα δεδομένα χρηστών και τοποθεσιών που συλλέγει το Foursquare αποτελούν «χρυσωρυχείο» για πολλές εταιρείες, που θα ήθελαν να τα εκμεταλλευτούν για εμπορικούς σκοπούς. Σύμφωνα με την Foursquare, μέσα σε πέντε χρόνια έχει συλλέξει στοιχεία για 45 εκατομμύρια χρήστες, ενώ έχει καταγράψει 5 δισεκατομμύρια συνολικά check-in σε τοποθεσίες και 40 εκατομμύρια tips από χρήστες.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…