Newsroom

Newsroom

Η Μενδώνη «ζήλεψε» τις διακοπές της Σοφίας Νικολάου – 11.500 ευρώ για «υπηρεσιακό» tour σε όλη την Ελλάδα

Στο δρόμο που χάραξε με τις αυγουστιάτικες «υπηρεσιακές» της διακοπές Σοφία Νικολάου, Γ.Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη με τη συνοδεία της.

5124049

Διαβάζουμε στη Διαύγεια πως με 4 διαφορετικές πράξεις εγκρίθηκε συνολικό ποσό 11.500 ευρώ για την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και των συνεργατών της ώστε να επισκεφθεί το διάστημα μεταξύ 11 Αυγούστου έως 11 Σεπτεμβρίου όλη ή σχεδόν όλη την Ελλάδα… για υπηρεσιακές συναντήσεις, έλεγχο πορείας έργων κλπ. Με απλά λόγια, στις αποφάσεις έγραψαν ότι θα δουν κάποιους «παράγοντες» (όποιους βρουν λόγω Δεκαπενταύγουστου) και αρχαιολογικούς χώρους.

Σημειώνεται μάλιστα στις αποφάσεις τα έγγραφα των οποίων δημοσιεύουμε:

«Η ανωτέρω δέσμευση αφορά στην «Κάλυψη εξόδων κίνησης συνεργατών της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κας Λίνας Μενδώνη, για το διάστημα 11/08-11/09/2020 στο πλαίσιο προγραμματισμένων μετακινήσεων της Υπουργού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονία, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στην Περιφέρεια Κρήτης και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις, συσκέψεις με τους αντίστοιχους Περιφερειάρχες, με υπηρεσιακούς παράγοντες των τοπικών ΕΦΑ, με αυτοδιοικητικούς φορείς για την πορεία εξέλιξης των υπό ένταξη Έργων ΕΣΠΑ και τον προγραμματισμό ένταξης ‘Έργων στη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 και διενέργεια αυτοψιών σε αρχαιολογικούς χώρους.».

 

5f27c759825e63514b7e9292
 
5f27c769825e633d5f3c56c4
 
5f27c776825e634fd7098ae2
 
5f27c784825e6339d40d8f83
 

Προφανώς η κυρία Μενδώνη με την συνοδεία της (λέγεται πως θα πάει και η Άννα Παναγιωταρέα – την πρώην εκπρόσωπο Τάφου) αποφάσισε να αντικαταστήσει τις διακοπές της με σκληρό έργο επαφών, ενδεχομένως ενός μήνα αν και ενδέχεται οι ημερομηνίες να είναι ενδεικτικές.

Απορίας άξιο είναι ωστόσο γιατί χρειάζονται τόσες δαπάνες και τόσα έξοδα εν μέσω Αυγούστου τη στιγμή που ο κρατικός προϋπολογισμός έχει πέσει παντελώς έξω.

Ή η κυρία Μενδώνη δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στους υπαλλήλους του υπουργείου της ή απλά ο κρατικός προϋπολογισμός μπορεί να αντέξει προσωπικές διακοπές μετά συνοδείας και με κοινωνικές συναντήσεις για το ξεκάρφωμα!

Πάντως η κυρία Νικολάου υπήρξε πρωτοπόρος της μητσοτακικής αριστείας! 

Πηγή: documentonews.gr

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης