Η Μενδώνη στρώνει «κόκκινο χαλί» στον Λασκαρίδη

Η Υπουργός Πολιτισμού Λ. Μενδώνη είχε συνάντηση στο γραφείο της με τον κ. Πάνο Λασκαρίδη και τον υποδέχτηκε μάλιστα μαζί με την Κ. Δελλαπόρτα, αν. προϊσταμένη της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων και στενή της συνεργάτιδα.  

5024259

Μετά τις γνωστές στο πανελλήνιο πια δηλώσεις του Πάνου Λασκαρίδη στο ντοκιμαντέρ «Black Trail», ξεσηκώθηκαν οι πάντες. Και πώς να μην ξεσηκώνονταν, όταν ο εφοπλιστής έκανε δηλώσεις που έθιγαν ευθέως όχι απλώς το πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Η κυβέρνηση θορυβήθηκε, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε «είναι απαράδεκτες δηλώσεις, οι οποίες δεν επιδέχονται καμία διόρθωση». Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενοχλήθηκε και εκνευρίστηκε πολύ.

Παρόλα αυτά πριν  λίγες  ημέρες η Υπουργός Πολιτισμού Λ. Μενδώνη είχε συνάντηση στο γραφείο της με τον κ. Πάνο Λασκαρίδη! Τον υποδέχτηκε μάλιστα μαζί με την Κ. Δελλαπόρτα, αν. προϊσταμένη της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων και στενή της συνεργάτιδα. Τύποις η συνάντηση έγινε για την αρχαιολογική έρευνα του ναυαγίου των Αντικυθήρων, για να διαβεβαιώσει ο κ. Π. Λασκαρίδης τη Λ. Μενδώνη και την Κ. Δελλαπόρτα για τη συνέχιση της στήριξής του στην προσπάθεια για την υποβρύχια έρευνα του ναυαγίου, που είναι ένα από τα σημαντικότερα του αρχαίου κόσμου.

Όποια κι αν ήταν η αφορμή για τη συνάντηση, το πολιτικό μήνυμα που εκπέμπει η συνάντηση είναι ένα: ότι ο Π. Λακαρίδης είναι κυβερνητικός συνομιλητής, παρά την προσβολή του στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Κι αυτό είναι ένα αντιδημοκρατικό και, ως εκ τούτου, επικίνδυνο μήνυμα!

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…