Η μεγάλη απώλεια του ανασχηματισμού

Τσάμπα ο απολογισμός, τσάμπα οι ύμνοι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τσάμπα και η ιλουστρασιόν έκδοση για τον κ. Λούλη που σιωπηρά αντικαταστάθηκε από τον πρωθυπουργό στο πλαίσιο του χθεσινού ανασχηματισμού.

5005468 0

Πριν λίγες ημέρες έφτασε στο γραφείο μου ένας φάκελος από το γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού. Με περιέργεια και ενδιαφέρον τον άνοιξα καθώς δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα μπορούσε να μου έχει στείλει ο κ. Λούλης εκτός από κανένα εξώδικο για όσα είχα γράψει για τον τίτλο σπουδών του από τη σχολή τεχνικών κυλινδρόμυλων Ελβετίας. Προς μεγάλη μου έκπληξη, ανοίγοντας τον ταχυδρομικό φάκελο, αντίκρισα μια ιλουστρασιόν έκδοση σαραντατεσσάρων σελίδων με τον ετήσιο απολογισμό έργου του κ. Λούλη στο υπουργείο Τουρισμού.

Το «ημερολόγιο – απολογισμός», όπως ο κ. Λούλης βάφτισε το συγκεκριμένο έντυπο, είναι αφιερωμένο στον υπουργό Τουρισμού, τον κ. Θεοχάρη, και ξεκινά με έναν ύμνο στον «κυβερνήτη» Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντάς τον μορφωμένο, πολύγλωσσο, τεχνοκράτη, με αγωγή, ήθος και αρχές, που πλαισίωσε το κυβερνητικό και ευρύτερο επιτελείο με νέους αξιόλογους τεχνοκράτες με περγαμηνές σπουδών και εμπειρίας. Με αυτό το τελευταίο, ο κ. Λούλης, μάλλον φωτογράφιζε τον εαυτό του, γιατί ποιος άλλος σε αυτή την κυβέρνηση είχε σπουδάσει τους κυλινδρόμυλους στην Ελβετία;

Στις υπόλοιπες σελίδες του εντύπου ο κ. Λούλης, με μια σειρά φωτογραφιών, αποτύπωνε το προσωπικό του έργο στο υπουργείο Τουρισμού ελπίζοντας πως το απολογιστικό αυτό εγχείρημα θα εντυπωσίαζε και τον «κυβερνήτη» Μητσοτάκη ενόψει τού εδώ και καιρό φημολογούμενου ανασχηματισμού.

Δυστυχώς, για τον κ. Λούλη, το «ημερολόγιο – απολογισμός» ήταν τελικά πεταμένα λεφτά, τα οποία ελπίζουμε να μη χρεώθηκαν στον προϋπολογισμό του υπουργείου, καθώς χθες ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού επέστρεψε σπίτι του ώστε να προετοιμάσει τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, την οποία, όπως μάθαμε, πρόκειται λίαν συντόμως να ξαναπαντρευτεί.

Τσάμπα ο απολογισμός, τσάμπα οι ύμνοι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τσάμπα και η ιλουστρασιόν έκδοση για τον κ. Λούλη, που σιωπηρά αντικαταστάθηκε από τον πρωθυπουργό στο πλαίσιο του χθεσινού ανασχηματισμού.

Αν θέλουμε πάντως να είμαστε δίκαιοι απέναντι στον κ. Λούλη με το πέτσινο βιογραφικό, τις τραγικές δηλώσεις για τον ελληνικό τουρισμό εν μέσω πανδημίας και τις γνωστές απόψεις του για τη χούντα των συνταγματαρχών, αξίζει να του πιστώσουμε πως ήταν το μοναδικό στέλεχος του ευρύτερου κυβερνητικού σχήματος που έκανε πράξη τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί δημόσιας ετήσιας λογοδοσίας των υπουργών του. Να τα λέμε κι αυτά.

Πηγή: Η Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ