Η μεγάλη ανατριχίλα

μεγάλη ανατριχίλα. Ο διατελέσας βουλευτής της Ν.Δ. Γεωργιάδης, που καταδικάστηκε για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων, ήταν φίλος και σύμβουλος του Μητσοτάκη.

ek ndkou 1

Ο φυλακισμένος για βιασμούς ανηλίκων Λιγνάδης ήταν εκλεκτός του Μητσοτάκη και της Μενδώνη και διορίστηκε με ειδικές διαδικασίες διευθυντής του Εθνικού. Και ο Ηλίας Μίχος, που η «δράση» του συγκλονίζει αυτές τις μέρες τη χώρα, ήταν κολώνα της Ν.Δ. στον Κολωνό. Κομματάρχης και δεξιός ψάλτης, που οι φωτογραφίες του με επώνυμους του καθεστώτος έχουν πλημμυρίσει το Διαδίκτυο. Ο Πατούλης, μάλιστα, εμφανίζεται να εγκωμιάζει το ήθος του!

Αλλά… είναι αδιανόητο να εκμεταλλεύεστε επικοινωνιακά και πολιτικά την υπόθεση, λέει ο Οικονόμου. Δεν ήξεραν οι κομματικοί -μόνο;- φίλοι το ποιόν του Μίχου. Κι αφού δεν ήξεραν, αθώοι του παιδικού αίματος. Αλλά δεν πάει έτσι όταν μιλάμε για προστάτες, προστατευόμενους και βιασμούς ανηλίκων. Καθόλου δεν πάει έτσι. Οι ίδιοι οι βιαστές τη δεξιά τους ταυτότητα και τη σχέση τους με την εξουσία επικαλούνται για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Με συνταγή Novartis: Σκευωρία! Ενώ όλοι τους, με έναν τρόπο που δεν σηκώνει αμφισβητήσεις, μερίδιο στο καθεστώς κατείχαν. Και το εκμεταλλεύτηκαν εις βάρος παιδιών.

Ευνοήθηκαν τόσο από τη διαφθορά της εξουσίας στην οποία συμμετείχαν, ώστε να αισθάνονται υπεράνω του νόμου. Να βοά η κοινωνία για τα έργα τους και να χαριεντίζονται για το «ήθος» τους οι επώνυμοι. Να συμπαραστέκονται βουλευτές της Ν.Δ. στον Γεωργιάδη στο δικαστήριο. Να προστατεύει η Μενδώνη τον Λιγνάδη και να σιωπά το Μαξίμου όταν οι αποκαλύψεις συγκλόνιζαν. Να κλείνει την πόρτα το αστυνομικό τμήμα στη μάνα της δωδεκάχρονης. Η κοινωνία να βουλώνει μύτες κι αυτοί στόματα. Λογικό συμπέρασμα: Με το παρακράτος της ομερτά επικοινωνεί το κύκλωμα των βιαστών ανηλίκων.

Προφανώς, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η καθεστωτική θαλπωρή υπήρξε εν γνώσει της εγκληματικής διαστροφής τους. Αλλά στο θερμοκήπιο της εύνοιας για τα δικά τους παιδιά, των ειδικών κανόνων για την προστασία και ανέλιξή τους, της κομματικής αιμομιξίας άνθισαν και θέριεψαν. Βέβαιοι ότι καμιά τιμωρία δεν τους απειλεί. Κι αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι. Δεν μπορεί ακόμα και το αδιανόητο εις βάρος παιδιών να γίνει ανατριχιαστική κανονικότητα…

Πηγή: Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…