Η Μαύρη Τρύπα της πολιτικής…

Ο Μητσοτάκης θα μείνει στην Ιστορία ως ο πρωθυπουργός “Μαύρη Τρύπα”. Θα καταρρεύσει και θα απορροφηθεί από την τρομακτική βαρυτική έλξη της ανικανότητας και ανοησίας

5357598

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους 25 μήνες διακυβέρνησης της χώρας έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του. Θα μπορούσε επάξια να αναφέρεται ως “Μητσοτάκης – Μαύρη Τρύπα” διότι:

Φρόντισε να παραδώσει στη χώρα μια τεράστια μαύρη τρύπα καμένης δασικής έκτασης που αντιστοιχεί στο 10% περίπου του δασικού πλούτου της χώρας.

Φρόντισε να υπάρχει μια μαύρη τρύπα στο ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές σε κοινωνικούς τομείς όπως η Δημόσια Υγεία, η Δημόσια Παιδεία, η Πυροσβεστική.

Φροντίζει να διευρύνει τη μαύρη τρύπα στο δημόσιο κορβανά με απευθείας αναθέσεις προμηθειών και υπηρεσιών προς τέρψη των τρωκτικών που τον στηρίζουν. Με πρωτογενές έλλειμμα 9 δις το πρώτο επτάμηνο του 2021 ο Μητσοτάκης -Μαύρη Τρύπα καταγγέλλει τους “ζέους” ότι “δεν του παρέδωσαν κράτος”!!! Τους “κατσαπλιάδες” που άφησαν 37 δις στο ταμείο του κράτους και 1.500.000 περισσότερα στρέμματα δάσους…

Φρόντιζε επί πολλά χρόνια να υπάρχει μια τεράστια μαύρη τρύπα στο πόθεν έσχες του, αποκρύπτοντας περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας.

Φροντίζει καθημερινά να μας υπενθυμίζει τη μαύρη τρύπα του “καμένου” από τις νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες μυαλού του.

Σε πολλά δημοσιεύματα διαβάζουμε ότι ΑΝ ζούσαμε σε μια κανονική χώρα όπου οι θεσμοί και η Δικαιοσύνη λειτουργούσαν στοιχειωδώς, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα είχαν παραιτηθεί.

Σε μια κανονική χώρα οι άνθρωποι θα αντιμετωπίζονταν ως πολίτες και όχι ως υπήκοοι.

Σε μια κανονική χώρα οι ψηφοφόροι θα καταψήφιζαν δια βίου τις πολιτικές δυνάμεις που τη χρεοκόπησαν και δε θα ήταν επιτρεπτό να έχουν πρωθυπουργό ένα Μητσοτάκη, τον 21ο αιώνα !!!

Σε μια κανονική χώρα δε θα ήταν δυνατό να σταθεί ο Κυριάκος της αυτογελοιοποίησης, με τα διαγγέλματα, τις επικοινωνιακές πομφόλυγες, τα ιδιωτικά συμφωνητικά της συμφοράς και τα ασύστολα ψεύδη.

Σε μια κανονική χώρα ο Μητσοτάκης θα μπορούσε να είναι μέλος του επαρχιακού ποδηλατικού ομίλου “Οι ανέμελοι ποδηλάτες” ή συμπαίκτης  με τους αδελφούς Άδωνι και Λοβέρδο σε κάποιο tennis club. Θα έπαιζε … τρίλιζα αλλά όχι σκάκι… 

Θα μπορούσε να είναι μέλος του κωμικού θιάσου του Μάρκου Σεφερλή αφού μπορεί και απαγγέλλει ως φαφλατάς ποιητής Φανφάρας: «Και έχω πει επίσης από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η διαδικασία, αυτό το σχέδιο – και είναι ένα καλά μελετημένο σχέδιο· είναι αυτό το οποίο λέει η λέξη: Σχέδιο»!!! 

Θα μπορούσε να συμμετέχει στη “Φάρμα” αν ήξερε πώς μαζεύονται τα …αγγούρια και ότι οι κανονικοί άνθρωποι δεν τρώνε σανό.

Τι δε μπορεί;

Δε μπορεί: Να εξαρτάται από το μισθό του, να αποπληρώνει τα δάνειά του όπως οι κανονικοί άνθρωποι, να έχει επαφή με την πραγματικότητα, να κατανοεί τις ανάγκες της κοινωνίας, να αντισταθεί στην αλαζονεία, στην αυτοϊκανοποίηση, στην αυτοπροβολή.

Δε μπορεί να υπάρξει ο Κυριάκος υπό το φως της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας, χωρίς την κολακεία των πληρωμένων ωσαννά… Έχουν επιλέξει οι βαρώνοι-οπερατέρ γι’ αυτόν: “Φωτίστε τον για να υπάρχει σε σαπουνόπερες, μακριά από κάθε σκηνικό πυρκαγιάς, θεομηνίας και επιτελικής ανικανότητας”. Ούτε στον ύπνο του το “Σκέφτομαι άρα υπάρχω”!!

Δε μπορεί τέλος να συνειδητοποιήσει – πώς θα μπορούσε άλλωστε (;) – ότι αποτελεί τον αναλώσιμο “χρήσιμο ηλίθιο”, ένα υβρίδιο συμφερόντων εκείνων που σκοπεύουν να ξεπουλήσουν τα ασημικά της χώρας, εκείνων που επενδύουν στην αρπαχτή και στο ξεκοκάλισμα του ταμείου ανάκαμψης, εκείνων που βαφτίζουν ως “μεταρρύθμιση” τη διάλυση του κοινωνικού κράτους.

Ο Μητσοτάκης θα μείνει στην Ιστορία ως ο πρωθυπουργός “Μαύρη Τρύπα”. Θα καταρρεύσει και θα απορροφηθεί από την τρομακτική βαρυτική έλξη της ανικανότητας και ανοησίας. Όσο θα αποκαλύπτεται στο δημόσιο βίο το ανερμάτιστο της προσωπικότητας και της πολιτικής του, όσο θα ξεφτίζει το επικοινωνιακό μακιγιάζ των βαρόνων της ενημέρωσης, η κατάρρευση της “ύλης” του Κυριάκου θα είναι παταγώδης. Όσους Σκέρτσους και αυλικούς- υποστυλώματα στα τείχη του Μαξίμου κι αν χρησιμοποιήσουν οι ολιγάρχες, πάντα θα φοβούνται την αφύπνιση των “πληβείων” και την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης η οποία έχει σάρκα και οστά…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

δημος βερυκιοσ

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

Μια αρκετά σημαντική αποκάλυψη για τις παραιτήσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου έκανε ο Δήμος Βερύκιος

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…