Η Μάρω Κοντού δεν μπορεί να «κακιώσει» σε Λιγνάδη και Φιλιππίδη (video)

Στο μεταξύ, αύριο ξεκινάει η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη με αρκετά καλέσματα από συλλογικότητες και φορείς που εκφράζουν αλληλεγγύη στα θύματα. 

maro kontou

Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Δεν μπορώ ούτε να μισήσω, ούτε να κακιώσω δύο υπέρ ταλαντούχους ηθοποιούς, όπως τον Φιλιππίδη και τον Χαϊκάλη. Λυπάμαι, στεναχωριέμαι για αυτό που τους έτυχε, αν τους έτυχε. Δεν θέλω να πιστέψω όλα αυτά που ακούγονται. Θα ήθελα να είναι ψέμματα. Λυπάμαι πάρα πολύ”, είπε η Μάρω Κοντού.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη, λέγοντας: Τον θεωρώ πολύ ταλαντούχο. Και πολλούς άλλους. Έχουμε πάρα πολύ καλούς ηθοποιούς”.

Πάντως, είναι προβληματικό να γίνονται τέτοιες δηλώσεις από ανθρώπους του πολιτισμού, ειδικά σε μία περίοδο που οι υποθέσεις αυτές παίρνουν πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ακόμη και αν κάποιοι από αυτούς είναι μεγάλης ηλικίας και δεν έχουν κακές προθέσεις (έτσι έχουν μάθει να «διαβάζουν» τον κόσμο), παίζουν έστω και ασυνείδητα τον ρόλο του «πλυντηρίου» δημιουργώντας περαιτέρω ζημιά στα θύματα. 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…