Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι αδειάζει... τον υπόδικο Φουρθιώτη-Καμία συνέντευξη δεν έχω δώσει

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε  βγήκε και διέψευσε τον Μένιο Φουρθιώτη που κυκλοφόρησε την εφημερίδα του με συνέντευξή της

NewsRoom 23/11/2021 | 21:53

Έπρεπε να περάσουν 48 ώρες και μετά από πολλές αντιδράσεις για να διαψευστεί η περιβόητη συνέντευξη που έδωσε η κα Μαρέβα  Γκραμπόφσκι στον υπόδικο, Μένιο Φουρθιώτη στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά».

 Η σύζυγός του πρωθυπουργού, αρνείται ότι έδωσε συνέντευξη στον Μένιο Φουρθιώτη, αναφέροντας  ότι της γίνεται «πόλεμος λάσπης».   Συγκεκριμένα σε ανάρτηση της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι αναφέρει: «Για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι. Καμία συνέντευξη δεν έχω δώσει και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κάποιοι συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης!» 

Tώρα ως είναι δυνατόν, η εφημερίδα να έχει κυκλοφορήσει από την Κυριακή, να έχει γίνει viral η είδηση, και ο ίδιος ο Φουρθιώτης να την έχει διαδώσει παντού ως δημοσιογραφικό κατόρθωμα, και η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι να απαντά μετά από 2 ημέρες κάνοντας λόγο για πόλεμο λάσπης (σ,σ και από ποιόν) μόνο εκείνη το γνωρίζει. Όπως επίσης ερωτηματικά προκαλεί ακόμα το γεγονός , ότι δεν έχει κινηθεί νομικά, η τουλάχιστον δεν το ανέφερε,  κατά του τηλεπαρουσιαστή-υπόδικου. Σε άλλη περίπτωση η μήνυση, η το εξώδικο  θα είχε προηγηθεί ... της ανάρτησης  της!

Το δε οξύμωρο είναι,  ότι η συνέντευξη της φαίνεται ότι είναι προϊόν copy paste, καθώς οι  απαντήσεις της Μαρέβας Γκραμπόφσκι μοιάζουν να είναι ίδιες από παλιότερη συνέντευξή της στους Financial Times.