Newsroom

Newsroom

Η Μάρα Ζαχαρέα, η Ραχήλ Μακρή και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος γυμνοί

Μπορεί ο σοβαρός συμβολικός λόγος που οι επώνυμοι φωτογραφίζονται γυμνοί,όπως παρουσιάζεται ο άνθρωπος απροστάτευτος  μπροστά στη νόσο, όσα κι αν είναι…

f5 bogdanos 1

Μπορεί ο σοβαρός συμβολικός λόγος που οι επώνυμοι φωτογραφίζονται γυμνοί,όπως παρουσιάζεται ο άνθρωπος απροστάτευτος  μπροστά στη νόσο, όσα κι αν είναι τα ρούχα που φορά να έχει μια λογική εξήγηση  ωστόσο η γύμνια των κορμιών της Ραχήλ Μακρή, του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, της Μάρας Ζαχαρέας της Αγγελικής Ηλιάδη, της Αννα Μπουσδούκου, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και περίπου ακόμη έξι δεκάδες διάσημων Ελλήνων μοιάζει τουλάχιστον ακατανόητο. Διότι κανείς δεν γνωρίζει αν αυτή η κίνηση  θα προκαλέσει ευαισθητοποίηση ή ο μοναδικός στόχος είναι να αποκτήσουν υλικό οι μεσημεριανές εκπομπές.


 Η συγκεκριμένη φωτογραφική σύναξη πραγματοποίηθηκε στο πλαίσιο μιας εκστρατείας ευαισθητοποίησης, αφύπνισης της κοινής γνώμης και κατάρριψης των μύθων γύρω από το AIDS. 
Η σχετική πρωτοβουλία ανήκει στο περιοδικό «DownTown», το οποίο, μαζί με την πρόσφατη επανέναρξη της εβδομαδιαίας κυκλοφορίας του, επανέφερε και έναν θεσμό που το ίδιο είχε καθιερώσει στην Ελλάδα. 


Στη φετινή εκδοχή του, με το τεύχος που θα κυκλοφορήσει την παραμονή των Χριστουγέννων, το γυμνό άλμπουμ περιέλαβε και πολιτικούς όπως η Ραχήλ Μακρή, η οποία, όπως δήλωσε στην κάμερα του τηλεοπτικού «Ολα-Πρώτη φορά» και τον Θέμο Αναστασιάδη, δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι παρόμοιο εάν δεν υπήρχε «καλός σκοπός». Υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής ανάγκασαν τον Γιώργο Αμυρά να ακυρώσει τη δική του φωτογράφηση, οπότε ο κόσμος της πολιτικής θα έχει μία διακριτική εκπροσώπηση το 2015. Απεναντίας, η πληθώρα των γυμνών επωνύμων θα προέρχεται από την ντόπια showbiz και τα ΜΜΕ, παρουσιαστές όπως η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, δημοσιογράφους όπως η Μαρία Σαράφογλου, αλλά και επιτυχημένους αθλητές όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας κ.ά. 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…