Η «μαγειρεμένη» λίστα Πέτσα με τα κονδύλια στα ΜΜΕ

Μετά από 2 μήνες ο κ Πέτσας δημοσιεύει τη μαγειρεμένη λίστα με τα ΜΜΕ που έλαβαν χρήματα στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας για τον κορονοϊό.

NewsRoom 06/07/2020 | 13:19

Στο μεσοδιάστημα ενώ τα ΜΜΕ καλούνταν να τιμολογήσουν την εταιρία Initiative για τη διαφήμιση που πήραν δέχτηκαν ενημέρωση ότι πρέπει να ακυρώσουν την τιμολόγηση και να τιμολογήσουν εκ νέου, το υπουργείο οικονομικών.

Στη δεύτερη τιμολόγηση εμφανίστηκαν ΜΜΕ με μικρότερα ποσά από αυτά για τα οποία έδινε εντολή η εταιρία Initiative.

Είναι αξιοσημείωτο ότι στη λίστα (επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς) υπάρχουν τα ανύπαρκτα ΜΜΕ όπως αυτό το γνωστού Μένιου Φουρθιώτη τα οποία έχουν εισπράξει ποσά. 

Ο κ. Πέτσας οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα την εντολή δημοσίευσης της εταιρείας Initiative με την οποία ζητούσαν από τα ΜΜΕ τις δημοσιεύσεις με το αντίστοιχο ποσό τον μήνα Μάρτιο και όχι τα μαγειρεμένα στοιχεία. Επίσης ο κ. Πέτσας οφείλει να απαντήσει και θα το κάνει και στη δικαιοσύνη γιατί έχει εξαιρεθεί το Documento, το documentonews.gr και το koutipandoras.gr

Έπεται συνέχεια...

Δείτε αναλυτικά τη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η οποία όπως υποστηρίζει περιλαμβάνει τα χρήματα που έλαβαν τα ΜΜΕ για την καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό.