Newsroom

Newsroom

Η μάχη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη με σπάνια μορφή καρκίνου

"Η νόσος διαγνώστηκε σε μεταστατικό στάδιο και δεν του έδωσε τη δυνατότητα να το ξεπεράσει"

ΕΚ - ΑΛεξανδρος Νικολαιδης

Για τη μάχη που έδωσε ο δις ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης για να κρατηθεί στη ζωή, παλεύοντας με μία σπάνια κορφή καρκίνου, μίλησε στον Alpha ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Αθανάσιος Δημόπουλος.

Όπως εξήγησε ο κ. Δημόπουλος, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης διαγνώστηκε πριν από δύο χρόνια με μία πολύ σπάνια μορφή καρκίνου του πνεύμονα σε προχωρημένο ήδη στάδιο. “Αντιμετωπίστηκε με όλες τις ενδεδειγμένες θεραπευτικές αγωγές, ωφελήθηκε από αυτές για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά δυστυχώς το γεγονός ότι διαγνώστηκε η νόσος σε μεταστατικό στάδιο δεν του έδωσε τη δυνατότητα να το ξεπεράσει“, ανέφερε.

Από την πλευρά της, η ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου ανέφερε: “Από τον αδελφό του γνωρίζαμε για τη μάχη του, ο ίδιος πάντα ήταν αγωνιστής μόνος του, μόνος του ήθελε να το περνάει, και στον αθλητισμό που είχε κάποιους τραυματισμούς προσπαθούσε να τους ξεπεράσει μόνος του. Δεν ήθελε ο Αλέξης ποτέ να τον λυπάται ο καθένας. Πάντα ήταν με το χαμόγελο και με ψηλά το κεφάλι“.

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους