Newsroom

Newsroom

Η Λουξ βραβεύτηκε στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Στα βραβεία-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, τους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» ξεχώρισε η Λουξ για τις οικονομικές επιδόσεις της κατά τη δεκαετία 2010-2020.

Platon Marlafekas 2 1

Στα βραβεία-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, τους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» ξεχώρισε η Λουξ για τις οικονομικές επιδόσεις της κατά τη δεκαετία 2010-2020.

Ειδικότερα, ανάμεσα σε πλήθος επιχειρήσεων η Λουξ απέσπασε την τιμητική διάκριση του «Greek Business Champion της Δεκαετίας», ως μια επιχείρηση που πέτυχε αύξηση του κύκλου εργασιών και των κερδών της προ φόρων πάνω από 50% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019. «Οι πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» είναι μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση της Direction Business Network που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, για 6η χρονιά, με στόχο να αναδείξει δυναμικές εταιρίες με όραμα, μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, και συνεχείς επενδύσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βραβείο της Λουξ παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της εταιρίας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Η διάκριση της Λουξ, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στις εταιρίες που «πρωταγωνιστούν» στην οικονομία της χώρας, αποτελεί επιβράβευση της μέχρι τώρα πορείας της αλλά και εχέγγυο ανάπτυξης τις επόμενες δεκαετίες. 

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών που συμπλήρωσε 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά και αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων, τηλ.: 6944562025 e-mail: [email protected]
http://www.loux.gr, http://www.plusnlight.gr/
 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…