Η Λατινοπούλου έφερε εμφύλιο στη ΝΔ – Σκληρό μήνυμα από Πυργιώτη εναντίον Μητσοτάκη 

Η Μαριάννα Πυργιώτη «στήνει στον τοίχο» τον Μητσοτάκη λόγω της Λατινοπούλου - Κάνει λόγο για κατάντημα της παράταξης

My project 2 0

Ένα σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου άναψε φωτιές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με τη «γαλάζια» δημοσιογράφο Μαριάννα Πυργιώτη να εκφράζει την απογοήτευσή της με συστημένο μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Φυσικά το σχόλιο της Λατινοπούλου, ήταν ακόμα μια φορά ένας οχετός σεξισμού και συντηρητισμού και μάλιστα αυτή τη φορά αφορούσε τις γυναίκες που συμμετείχαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν νοείται άνθρωπος που δεν μπορεί να περιποιηθεί απλά τον εαυτό του και τη σωματική του υγεία να θέλει σώσει την Ελλάδα. Μερικοί από αυτούς θέλουν να σώσουν και τον πλανήτη. 
Αστεία πράγματα.
#Συνεδριο 
#Συνεδριο_Συριζα», έγραψε η δικηγόρος και πολιτεύτρια της ΝΔ και το απαράδεκτο αυτό σχόλιο ενόχλησε την Πυργιώτη η οποία με τη σειρά της… «ενόχλησε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έκανε λόγο για κατάντημα της παράταξης.

«Δεν ξέρω αν πρέπει  να γελάσω με τα μυαλά ανάγωγων αυτάρεσκων νεανίδων  που ονειρεύονται να μας εκπροσωπήσουν ή να κλάψω για το κατάντημα μας …», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στο αιχμηρό μήνυμα της με αποδέκτη τον πρωθυπουργό, σχολιάζοντας την προσβλητική τοποθέτηση της συντρόφισσας Λατινοπούλου.

Τώρα αν ο πρωθυπουργός έδωσε συνέχεια στο σίριαλ και με κάποιον τρόπο απάντησε στην Πυργιώτη, είναι κάτι που δύσκολα θα μάθουμε..